Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheNitroZyniak nowa kariera BOLOWCA

GRAA TA RAH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nitro już pod każdym filmikiem ma zaminusowane filmiki aż miło patrzeć głupi bolowiec ...

wyjebke mam na to czy gra czy nie 

nie siedze w tym temacie nie interesuje mnie to

tylko mnie zastanawia nie wasze konto? nie wam zbanowali! nie wy gracie

to czemu kur** taki syf na mpc z tym robicie>?

bol dupy macie ze on gra + większość z was piszaca tutaj sama cisnie na tym....

nie rozumiem was co wam to daje ze robicie po 20 tematow dziennie  ?>

Opublikowano

Dajcie se luz już z tym, kretynem 50 tematów nitro zyrak to tamto.

Najlepiej zostawić jeden temat.

W pełni popieram, cheaterzy nie powinni się udzielać, a co najciekawsze według mnie

nie powinni się chwalić, tym co osiągają (nie chodzi mi tutaj o skromnych mini-BoL'owiczów :D),

tylko wiadomo, po tak jak to w tym przypadku, obrażać jeszcze innych, a samemu oszukiwać w grze,

to zachowanie mało powiedziane nie na miejscu :)

Skromnych w sensie Evade? :D AutoSmite

Opublikowano

Za to kocham to forum. Nawet jeżeli on gra na bolu to ch** was obchodzi. Płaczecie jak nie wiem co. Wiele osób wstawia screeny z wbitymi dywizjami na bolu i im gratulujecie a tu nagle taki hejt. Zaraz będzie totalny flame na bolowców. Chcą to niech grają. Nikt im tego nie zabroni. Najwyraźniej muszą mieć stalową spacje. Tak bardzo was boli to sobie ściągnijcie i zapłaćcie z 50zł za skrypty a jak nie to ruszcie dupska i zacznijcie grać, a nie flamować innych...

Może zaraz zmieni się motyw forum z "cheats" na "płacz"

Opublikowano

Za to kocham to forum. Nawet jeżeli on gra na bolu to ch** was obchodzi. Płaczecie jak nie wiem co. Wiele osób wstawia screeny z wbitymi dywizjami na bolu i im gratulujecie a tu nagle taki hejt. Zaraz będzie totalny flame na bolowców. Chcą to niech grają. Nikt im tego nie zabroni. Najwyraźniej muszą mieć stalową spacje. Tak bardzo was boli to sobie ściągnijcie i zapłaćcie z 50zł za skrypty a jak nie to ruszcie dupska i zacznijcie grać, a nie flamować innych...

Może zaraz zmieni się motyw forum z "cheats" na "płacz"

Chyba trochę nie zrozumiałeś... głównie chodzi o to że Nitro  wykręca się że dostał bana za flame mimo mocnych dowodów jego "prawdziwego" bana i gdyby się przyznał że grał na BOLu takiej dramy by nie było (identyczna sytuacja co z selexem)

@Top:Myślę że tak czy tak bana by dostał (elo boosting,share[kontem] no i oczywiście flame).Co do urzywanego przez niego BOL'a..jeśli by się przyznał że grał na tym bolu wyszedł by z "lepszą twarzą" niż teraz.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Nitro teraz zjebał całość, mógł normalnie powiedzieć "Dobra kurwa grałem na BoL'u i żałuje tego" a on coś pierdolił na streamie że miał tylko bola bo sprawdzał sobie jak wyglądają skórki na danej postaci i do niczego innego tego bola nie używał i tak się ciągle wykręcał, diss także nie jest bez winy bo wykurwia na innych graczy na lolu ale to jest już inna bajka, moim zdaniem diss reportował go bo chciał mu tylko dopierdolić. Nie jestem ani za disem ani za nitrem tylko stwierdzam fakty.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Przecież Nitro pogrąża się dalej z słowa na słowo. Codziennie słyszę, jak wyzywa graczy, wyzywa ich "Matki", udaje wielkiego inteligentnego człowieka, a tak naprawdę jest małym gównem który dostałby po twarzy i skończyłoby się, jego paplanie. Bo jak negatyw powiedział: Nitro, chciałbym zobaczyć choć raz, jaki jesteś mocny w łapach, bo to co robisz, to już jest przesada". Nitro to zwykły dzieciak, gdzie ma za dużo swobody. Błędy wychowawcze rodzinne najwidoczniej. Tak czy siak, nic mu nie pomoże, bo on gra jak brąz 1.

@Edit.

Jeszcze dość, że kłamie, to co chwile wykorzystuje swoich widzów. To jest śmieszne, co on wyrabia. A najlepsze jest to, że na streamie potrafił tylko wyzywać, a nie miał żadnych argumentów. Ale co tam, dziecko przed mutacją z mentalnością gimbusa zawsze wie lepiej. 

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Bo Nitro to zwykły dzieciak wychowany bez ojca, który by mu przypierdolił po grzebiecie od czasu do czasu, przez swoja kochaną Mamusie, której pewnie większość czasu nie było w domu...

Nie rozumiem jak taki zjeb może mieć 240k subów, gdzie nic sobą nie reprezentuje, prócz wiochy i totalnej żenady...

Jakby jeden z drugim gimbusem pomyślał o tym, jakby się czuli gdyby takie dziecko aka Nitro, zadzwoniło do ich matki, zwyzywało ją od kurew, dziwek i reszty, raz dwa odsubowaliby jego kanał, ale czego tu się oczekuje od 8-14 letniej widownii, 15? 16 letniego "wojownika" JP Armii...

Już nawet jebać tego BoLa, niech sobie gra na nim i tak i tak chujowo gra i nawet z tym BoLem ledwo wbił platyne... Ale sam poziom jaki reprezentuje on i jego pseudo widzowie to po prostu dno.

Ogólnie cały ten "PompaTeam" to zwykłe gówno i banda prostaków, co zresztą pokazali podczas rozmowy Dissa z Nitrem na TSie, ten GRL mnie rozbawił do łez, ledwo się wysłowić potrafi, robi z siebie nie wiadomo jakiego koxa, a jest odrobinę szerszy od Nitra - bicz pls... Władca Poznania, po prostu leżałem i płakałem ze śmiechu... On powinien mieć 240k widzów, którzy by mu przypominali codziennie jakim jest debilem i zerem :)

Mam nadzieję że wkrótce zakończy się ten spam o tym dzieciaczku, bo tylko mu nabijacie więcej fejmu od którego ma więcej hajsów na żel do włosów >.>

Opublikowano

Jest skrypt do Urgota? Bo jakoś nie umiem nim grać  <_<

Natomiast ,cóż to nie sam fakt ,że hejcą go za korzystanie z usług bot of legends ,tylko dlatego ,że nie umie się przyznać do tego oraz za hejt Dissa ,który ma 3/4 AKTYWNYCH widzów Nitra ,jak nie więcej.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Akurat forum zmieniło główną tematykę. Nazwa tworzona była 7 lat temu, nie zapominajmy.

@topic:

Według mnie nie ma co się dziwić. Albo prawdą jest, że znowu gra, albo już nie.

Jak gra, to myślę, że znowu coś z tym zrobią, bo znają jego kolejne konto. ;)

Prawdą jest ze znowy gra albo juz nie ? WTF ?!

Jeżeli nie macie dowodów to po jaki grzyb sie wypowiadacie ? Nie macie nic lepszego do roboty  ? Idź jeden z drugim zadanie z przyry odrobić czy z sebą i matim w piłe pograć no ludzie ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...