Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheNitroZyniak nowa kariera BOLOWCA

GRAA TA RAH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez moge sobie grac leblanc albo orianna i co zaraz ktos mnie bedzie wyzywal od bolowcow ? niedlugo nie bedzie mozna grac zadna postacia bo zaraz bedzie ze na bolu gra....

Opublikowano

Tez moge sobie grac leblanc albo orianna i co zaraz ktos mnie bedzie wyzywal od bolowcow ? niedlugo nie bedzie mozna grac zadna postacia bo zaraz bedzie ze na bolu gra....

On gra na BoL'u cały czas, od Cassio. Trochę nie w temacie jesteś, kolego.

Opublikowano

Niestety forum nie jest już o cheatach, więc nie zamieszczaj tutaj takich złych filmików. 

czytaj ze zrozumieniem temat o zmianie wizerunku. to,że zmienia sie nazwa,nie znaczy,że nie będzie cheatowania.

baner.png

Opublikowano

Jesteście śmieszni ma kasę to kupuje i gra na tym bolu połowa tego forum gra i nic z tym nie zrobicie.

x

Opublikowano

Jesteście żałośni ludzie, połowa z tych co go hejtuje olgąda jego filmy na yt albo sama gra na bolu.

To już chyba większość hejterów z tego forum zapomniało, od czego jest to forum T_T swiat spada na psy.

Opublikowano

Jesteście żałośni ludzie, połowa z tych co go hejtuje olgąda jego filmy na yt albo sama gra na bolu.

To już chyba większość hejterów z tego forum zapomniało, od czego jest to forum T_T swiat spada na psy.

Akurat forum zmieniło główną tematykę. Nazwa tworzona była 7 lat temu, nie zapominajmy.

@topic:

Według mnie nie ma co się dziwić. Albo prawdą jest, że znowu gra, albo już nie.

Jak gra, to myślę, że znowu coś z tym zrobią, bo znają jego kolejne konto. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

chwila chwila, do nawet do ori jest kurwa skrypt?

w zasadzie to mnie już nic nie zdziwi. ostatnio widziałem temat gdzie gosc szukał skryptu do xina. 

Opublikowano

w zasadzie to mnie już nic nie zdziwi. ostatnio widziałem temat gdzie gosc szukał skryptu do xina.

w s3 tylko ori na skryptach się kerowalo. Tylko do noca nie ma skryptu btw.
Opublikowano

Skoro eksperci twierdza za gra na bolu bo w histori ma sporo gier orianna to pewnie jest i do orianny skrypt

Tylko na hoy skrypt do orianny jak u niej wazne jest pozycjonowanie kuleczki.

Opublikowano

Akurat forum zmieniło główną tematykę. Nazwa tworzona była 7 lat temu, nie zapominajmy.

@topic:

Według mnie nie ma co się dziwić. Albo prawdą jest, że znowu gra, albo już nie.

Jak gra, to myślę, że znowu coś z tym zrobią, bo znają jego kolejne konto. ;)

W pełni popieram, cheaterzy nie powinni się udzielać, a co najciekawsze według mnie

nie powinni się chwalić, tym co osiągają (nie chodzi mi tutaj o skromnych mini-BoL'owiczów :D),

tylko wiadomo, po tak jak to w tym przypadku, obrażać jeszcze innych, a samemu oszukiwać w grze,

to zachowanie mało powiedziane nie na miejscu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...