Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

weź mi wytłumacz bo nie czaje już tego :/

Dlaczego jak samo questlib,lua , questy z petami wyciągne i questfuctions i wsadze do swojego , to pety normalnie moge przywołać ale dlaczego nie moge ich expić ,  dawałęm na odblokuj dośw, i za blokuj dośw i dupa nie moge ich wogole expic

:/ dlaczego ?

Opublikowano

weź mi wytłumacz bo nie czaje już tego :/

Dlaczego jak samo questlib,lua , questy z petami wyciągne i questfuctions i wsadze do swojego , to pety normalnie moge przywołać ale dlaczego nie moge ich expić ,  dawałęm na odblokuj dośw, i za blokuj dośw i dupa nie moge ich wogole expic

:/ dlaczego ?

Nie wiem jak tutaj system petów wygląda, ale spróbuj zrobić nazwę bez bez żadnych spacji czy znaków specjalnych.

Opublikowano

Jak już to częściej powinno dawać się bazę niż pliki serwerowe, bo co w plikach masz ? Wszystko standard, game, db, config, mapy itd. W bazie masz wszystko unikalne co zostało edytowane ręcznie.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Nie wiem jak tutaj system petów wygląda, ale spróbuj zrobić nazwę bez bez żadnych spacji czy znaków specjalnych.

ymm ale w czym tę nazwę mam zrobić ?

Opublikowano

pliki na 2089 czy nowym >?

2089. Nexanity stało w 2012 wtedy jeszcze nie było tych nowych gejmów

Opublikowano

dlaczego pety nie chcą expic ??

Znudziło im się mają dość.

Opublikowano

Może ktoś chce pliki po śnieżnej aktualizacji lub po aktualizacji Inferno która nie została wydana?

Wrzucaj :D

Opublikowano

Witam,

na jakie pliczki najlepiej wgrać ten SF? na Pliki By Niesmialy dobrze by było? jakie polecacie?

na kazdym bd dzialac

3392542656.png

Opublikowano

Siema.

Root'y w cliencie są gdzieś schowane, nie chce mi się przepakowywać całego clienta.

Ktoś może znalazł i może powiedzieć gdzie się znajdują ?:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...