Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktos mnie ddoduje od kilku dni

HAJCIORZTP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, na wstepie nie wiem czy napisalem w dobrym dziale, jesli nie to przesniescie.

Od wczoraj czy przedwczoraj gralem mixa no i koles cos poplakal ze jestem odpalony no i po chwili nie mialem internetu (wiem ze to byl ddos bo juz 2 razy dostalem i objawy byly takie same) ikonka internetu raz byla wlaczona raz wylaczona no to poszedlem spac. Na drugi dzien juz niby internet chodzil ale w cs 1.6 ping byl po 90-150, gdy normalnie byl po 15-30 w cs:go mialem ping 60-90. Strony teoretycznie ladowaly sie szybko, ale gdy juz odpalalem jakis filmik na yt no to mulilo sie i yt odpalal go w 144p. Dzis chce pograc w cs to znowu jest 120-450 pingu, strony sie laduja szybko yt nie. Moje pytanie, co mam teraz zrobic? Dzwonic do dostawcy netu czy jak?

Opublikowano

ddosuje* niech jakis mod to poprawi xD

zrobilem przed chwila na test na speedtescie to wyszlo

download 1.08 ping  -7 upload 1.38

te -7 mnie zdziwilo wiec zrobilem kolejny i wyszlo

download 1.97 ping 57 upload 3.09

teraz niby w miare normalnie ale jak robilem test pol godziny temu to ping wynosil 360

Opublikowano

juz restartowalem, a internet nie jest z biedronki, bo normalnie mam w cs 15-30 pingu, a na speedtest 5.

edit

PYMjWYm.jpg

odinstalowalem i teraz instaluje csa i pobiera sie z predkoscia 250kb/s, a ping na speedtest wynosi 107... pomocy!

Opublikowano

xD

Wpisz te komendy

cl_rate "20000"
rate "25000"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
cl_cmdbackup "2"

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

You made my day bro xD

Przeskanuj komputer, przeczysc go programem, jak nic nie poradzi to do dostawcy dzwonisz, jak nic nadal to format.

TuByłaSygnatura.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Internet radiowy?

Nie chodzi o to zebym go czyscil boze nauczcie sie czytac. Mam 3 komputery w domu i w kazdym jest ten sam problem, w telefonie tez.

Dziwne... Przecież masz też 3 routery i pakiet został wykupiony 3 razy.* 

Wyłącz 2 komputery, zmień hasło WiFi i sprawdź wtedy, czy internet działa prawidłowo. 

* - To jest ironia, aby dowiedzieć się więcej na ten temat kliknij tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

ㅈㅈ.

Opublikowano

@Up a co to za gówno ?

Jak już to nowy ruter, albo zadzwoń do dostawcy, albo przeczytaj na necie co to DDOS'y :-)

sam mam protonet i w sygnaturze sobie zobacz jaki to jest dobry internet :)

Opublikowano

Gdyby ktoś atakował domowe łącze to byś nie miał internetu prawdopodobnie. Przepnij kabel bezpośrednio do PC, gdyż problemem może być router.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...