Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagadać?

cebulak51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem homoseksualny, podoba mi się pewny chłopak który chodzi do naszej klasy, jak mam do niego zagadać? Chciałbym by dał mi szansę, jest przystojny, silny itp.

Opublikowano

poklep go po dupci na przerwie albo pododykaj się z nim na w-f gdy się będziecie przebierać

Opublikowano

Witam, jestem homoseksualny, podoba mi się pewny chłopak który chodzi do naszej klasy, jak mam do niego zagadać? Chciałbym by dał mi szansę, jest przystojny, silny itp.

Wybacz, muszę cię zwyzywać od pedałów bo nigdy akceptować tego nie będę.

Chłop, to ma być chłop, i wsadzać w cipke, a nie w odbyt.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Wszyscy dostali reporta.

@TOP

Pytam się poważnie, mam go np chycić za jajka i powiedzieć co czuje?

Nie zależy mi na seksie.

Serio wy łapiecie to prowo?

@Top

Napisz mu przez internet i czekaj na reakcje :_:

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Pytam się poważnie, mam go np chycić za jajka i powiedzieć co czuje?

Nie zależy mi na seksie.

Raczej nie. :-) 

W sumie chyba geje mają taką samo mentalność jako kobiety (bez urazy), wiec po prostu powiedz mu, że Ci się podoba itp.. Ale musisz się upewnić czy też jest homoseksualny, a jak tak czy nie ma chłopaka już, bo może się speszyć. Jak wygląda jakoś specjalnie wyzywająco to może i chwyt za jajka będzie lepszy pomysłem.

Trzymam kciuki. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

On jest chyba  bi, raz w szatni ściągłem mu majtki to on sie uśmiechnął do mnie, nikogo wtedy nie było w szatni. Więc powiedzieć mu to ?

Wiesz... Mógł to uznać za przyjacielski żart.

Możesz spróbować, ale nie wiem czy to będzie dobry pomysł tak wcześniej. Jak to mówią, żebyś potem nie żałować. :-) 

Opublikowano

Widzę że dobre trolle już dawno wymarły.
Nie zagaduj bo na 100% dostaniesz w mordę, mimo tego, że kobiet się nie bije :unsure:

Opublikowano

Tak, powiedz.

Wiesz... Mógł to uznać za przyjacielski żart.

Możesz spróbować, ale nie wiem czy to będzie dobry pomysł tak wcześniej. Jak to mówią, żebyś potem nie żałować. :-) 

A na moim miejscu co byście zrobili? Bo ja go kocham w sumie. Raczej nie uznał tego za przyjacielski żart, bo uścisłem mu parówkę jak ściągłem mu majtki.

Opublikowano

Ja pierdole.

Mniej więcej o to Nam chodzi. :-) 

A na moim miejscu co byście zrobili? Bo ja go kocham w sumie. Raczej nie uznał tego za przyjacielski żart, bo uścisłem mu parówkę jak ściągłem mu majtki.

Jak kochasz gościa to warto spróbować! :) 

Opublikowano

Mniej więcej o to Nam chodzi. :-) 

Jak kochasz gościa to warto spróbować! :)

A jak sie speszy? Bo na prawdę, chciałbym go np pocałować, tak od razu z zaskoczenia, to wtedy może też to do mnie poczuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...