Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer dedykowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam hostingu do serwera metin2, chodzi o jakis najtanszy poniewaz chce zobaczyc czy moj dedyk by wypalil

Opublikowano

OVH polecam, tanie maszyny, dobre zabezpieczenia w chuj (bonus approve), dobre parametry.

Jedynym syfem tam jest opłata instalacyjna, ale płacisz za nią tylko przy pierwszym zakupie maszyny.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Sluszalem ze na ovh wlasnie sa slabe zabezpieczenia, i ze po ataku ddos serwer jest offany na 24h

Opublikowano

Sluszalem ze na ovh wlasnie sa slabe zabezpieczenia, i ze po ataku ddos serwer jest offany na 24h

Teraz OVH jest najlepszą dostępną ofertą pod serwer.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

A czy na ovh jest mozliwosc ulepszania serwa ? Tzn chodzi o to ze jak sie wykupi najslabszy to mozna ulepszac na lepszy ?

Opublikowano

A jaki by sie dalo ;p bo ja chcial bym ulepszac w trakcie rozwoju serwa ;p nie chce przenosic plikow z hosta na hosta :p

Opublikowano

Elorth ma racje. Dwie najlepsze opcje do wyboru to hosteam i ovh. Kiedys 2010/2011 rok bralo sie z ovh, pozniej ddosow bylo wiecej wiec z 2012/2013 przenosili sie na hosteam, bo mieli zewnetrzne zabezpieczenia przed Ddos, teraz pod koniec 2013 i do teraz ovh do swojej oferty dolaczyli bardzo dobre filtry ddos i znow wiekszosc przechodzi do ovh.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

A co sadzicie o exone.pl ?

Ja jestem neutralny na ten temat.

Niby wszyscy polecają, że dobry, nie ma problemów

a ja miałem 3 VPSy z tych lepszych jakiś czas temu

i denerwowało mnie czekanie po 3-4h na zainstalowanie mysql.

Ale to tylko moje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...