Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Ukryta Prawda - Dreikon.pl

GordOnix ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lXYHidF.png

jOzfJqm.png

Na Serwerze od ponad pół roku występował Bug u mikołaja, mając 50 różdżek mogliśmy wymieniać je na amulety do nieskończoności, dokładnie miałem ich parę tysięcy na 40 kontakt, zarobiłem 2 tysiące na allegro i zepsułem przez to cały rynek serwera, ogólnie o bugu wiedziały trzy osoby. Tak samo bugowało się Kryształy Energi oraz Smocze Runy --> Dowody poniżej. 

http://i.imgur.com/OSiD5Qx.jpg

Filmik : Pokazuje jak z paru postaci je wywalam, mógłbym pokazać jak all wywalam, ale niestety film trwał by za długo. (Przed wrzuciłem filmiku wszystko zostało wywalone, pozdro dla osób, co coś podnieśli. 

https://www.youtube.com/watch?v=N-b27yxCPlU&feature=youtu.be

..........................................................................................................................................................................................................................................................................

Ilość graczy na serwerze, na liczniku pokazuje, że jest ponad 1,2k a w rzeczywiście wygląda to tak : 

http://scr.hu/2rvo/51wnx

Poza tym wystarczy wejść do m1 i zobaczyć ilość graczy, maksymalnie w normalnych godzinach jest 500-600. 

..........................................................................................................................................................................................................................................................................

Relacje Azooma z Gildią Agonią --> Wszystko pięknie opisał Chap na oficjalnym Forum dreikona w dziale "pożegnanie". 

Bugi na SM. 

Gildia FearFactory mieli buga na Sm przez parę miesięcy, rozwali ulepszacze, kostiumy, skrzynkę Baobao na prawo i lewo. Rozwalili całą gospodarkę serwera, ulepszacze do dziś nie mają wartości. Zostały zbanowane tylko osoby które to używały, ponieważ administracji nie chciało się sprawdzać ile komu dali, ale prawda jest taka, że dawali je każdemu, i sprzedali na allegro.

I wiele wiele innych ! 

NIE POLECAM TEGO SERWERA. 

xD 

Opublikowano

ale jesteś słeg, idz z tym do trudnych spraw ;]

a tak serio to bardzo dobrze, invoria od zawsze top1, bk z bugu troche xD

Opublikowano

Dostales bana za zatajanie tego bugu?

Dostałem bana jedynie na Forum, tak jak reszta osób co miała spine z Agonią. Za bugowanie amuletów nie dostałem, od pół roku je bugowałem i sprzedałem i administracja tego nie zauważyła. 

xD 

Opublikowano

Dlatego w questach zawsze się dodaje warunek po wymianie:

if pc.count_item(id) żeby sprawdzić znów czy jest item w eq :D Wtedy uniknie się tego tricku. 

Ps, ile ci dali żeby jechać po serwie? Nie wiem nie podoba się to idź graj gdzie indziej a nie oczerniasz serwer. Błędy się każdemu zdarzają, mogłeś im to zgłosić a nie..  lepiej być na forum:

Hakjerem

Opublikowano

Dlatego w questach zawsze się dodaje warunek po wymianie:

if pc.count_item(id) żeby sprawdzić znów czy jest item w eq :D Wtedy uniknie się tego tricku. 

Ps, ile ci dali żeby jechać po serwie? Nie wiem nie podoba się to idź graj gdzie indziej a nie oczerniasz serwer. Błędy się każdemu zdarzają, mogłeś im to zgłosić a nie..  lepiej być na forum:

Hakjerem

Bym tego nie pisał, ale niestety administracja tego serwera, sama sobie o to prosiła ;) No cóż jakie życie taki rap, nic nie poradzisz. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...