Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl reaktywacja

Oszukany1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Chciałbym ostrzec wszystkich graczy którzy będą chcieli grac na serwerze Shivamt2.com.Jako gracz na tym serwerze Aien2 zostałem oszukany na około 400zł,które włożyłem w is(wiem nie musiałem wydawac,ale gwarantowali ,że serwer nie padnie)

Jest to kolejny serwer ProBoszcza.Jak wiadomo jego serwery sa tylko po to ,aby wyzyskac jak najwiecej kasy od graczy a potem otworzyc nowy i tak w kółko.Tutaj mam  dowód

5cg9w8.jpg

Opublikowano

A popularność sięga zenitu :D co do Twoich SM regulamin jasno mówi na każdym serwerze Administracja nie odpowiada po upadku serwera za stracone pieniądze, ale fakt nie polecam raczej grywać na tym serwerze wszystko sprowadza się do Shopu ;p

Opublikowano

To co @UP napisał. Nikt Ci nie kazał pakować w IS 400 zł. A co do aliena, podobno były problemy z administracją nawet.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

nic nowego większa połowa powstajacych serwerów jest tylko dla kasy więc  norma  szkoda kasy no ale nikt nic na to nie poradzi 

Opublikowano

To co @UP napisał. Nikt Ci nie kazał pakować w IS 400 zł. A co do aliena, podobno były problemy z administracją nawet.

HA serwera miał problemy zdrowotne. Znam dość dobrze sytuację, gdyż przez jakiś czas byłam w administracji, jednak po jakimś czasie musiałam zrezygnować z posady z przyczyn prywatnych.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pitolenie ^^ Nikt nikomu nie kazał wydania jakiejkolwiek kwoty na itemshop. A jeśli  wierzysz w założenia typu "Serwer nie padnie" etc.. To jesteś kompletnym de*ilem ;) 

Opublikowano

ProBoszcz, a Harion to dwie różne osoby.

Lecz się.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...