Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Curse Voice, Trafiliscie na kogos?

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Trafiliście juz na kogoś kto ma ten programik bo ja juz gram drugi dzien i jeszcze nikogo nie spotkałem z tym programem :/.

Opublikowano

Curse Voice mam juz miesiac do tej pory nie trafilem nikogo

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Na serwerze EUNE rzadko ktoś się trafia. Ja osobiście trafiłem na 4 osoby.

Na serwerze NA oraz WEST wydaje mi się, że więcej osób może korzystać.

Ale to tylko kwestia czasu. Nie długo beta się skończy.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Niestety, nie zdążyłem pobrać kumpel mi podał ale nie chciało mi się ;p I Teraz żałuje :e

Opublikowano

Z tego co napisała organizacja Curse to tak. Po zakończeniu Beta Testów, program będzie darmowy dla wszystkich.

Chyba, że się rozmyślą, w co wątpie ;)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Nope, dla mnie ten CV to kompletna klapa, poza tym tylko czekać, aż coś Riotowi strzeli i bany polecą.

Opublikowano

Nope, dla mnie ten CV to kompletna klapa, poza tym tylko czekać, aż coś Riotowi strzeli i bany polecą.

haha niby za co? po 2 nie mają dowodów po 3 timer jest legalny po 4 nawet jeśli nie to wystarczy znać czas respu po 5 żadna klapa tylko są beta testy i więcej ludzi ma go na euw

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Dużo, mam 5 dni i prawie co w drugim meczu jest po dwie osoby które mają CV, a raz trafiło się, że cały team miał (EUNE, SILVER-GOLD) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Spotkalem gre przed tym, zanim zdobylem kod. Teraz nie, i nie uzywam juz programu.

@ Dziala juz Plakietka ^^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Program jest spoko, trafiłem już pary razy na osoby go posiadające ( w większości grecy -.- ). Myślę, że jak skończy się beta to będzie można pogadać nawet we 3-4 osoby w każdym meczu. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Po dwóch dniach trafiłem na dwie osoby. Obie były diamentami =P (Niemiec i Czech)

Niedużo kluczy było rozdawanych więc raczej zbyt wiele osób się nie znajdzie póki co.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ja trafiam gdzieś co 4 mecz na osobę z CV i można sobie pogadać. Spotkałem raz typów i wygraliśmy dzięki komunikacji, teraz mamy wspólny team i złoto w teamach rankedowych. ;) Przydatne. Aczkolwiek pisałem do Riotu w sprawie legalności tego programu i o dziwo dostałem wczoraj odpowiedź, że program ten nie jest legalny! ;o

343731479829004887779.png

Opublikowano

haha niby za co? po 2 nie mają dowodów po 3 timer jest legalny po 4 nawet jeśli nie to wystarczy znać czas respu po 5 żadna klapa tylko są beta testy i więcej ludzi ma go na euw

Dlatego:

Riot Sir Dal:

Curse Voice  nie jest aplikacją od Riotu, ale zewnętrznym programem, którego nie akceptujemy.
Programu nie można używać na serwerze LAN/LAS – z naszego punktu widzenia daje on nieuczciwą przewagę nad przeciwnikiem. Jeśli ktoś zostanie złapany na użyciu powyższego programu zostanie zbanowany

Nie martwcie się jednak – w przyszłości planujemy dodanie podobnych funkcjonalności do League of Legends, jeśli tylko uznamy że jest ona korzystna dla graczy.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania - TYLKO serwery LAN/LAS...

Program na NA i EU jest legalny. A dlaczego nie jest na brazylijskim ?

Cóż, tam jest RiotBrasil i tam uznali, że ten program daje za dużo przewagi (bullshit). Główny Riot, który zajmuje się serwerami EU i NA pozwala na używanie tego programu dlatego skończcie gadać głupoty, że ten program jest nielegalny bo nic nie wiecie :)

Btw. Tego programu używa co drugi stream'er

@Topic 

Ostatnio miałem cały team, który miał ten program i dzięki komunikacji wygraliśmy ^^

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Osobiście spotakałem 5 osób, niestety nie z polski. Riot samo z siebie powinno do lola dodac ten voice chat. Chyba, że trzymają tą usługę na jakieś wydarzenie. Cały czas muszą coś robić z grą żeby utrzymać graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...