Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi Graficzne +5!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem bo gdy wchodzę na metina mam takie lagi graficzne nie lagi serwera jak expie na ch1 m1 zacina mi się gra itp... denerwuje mnie to mam PC:

Winda Xp professional sp2

celeron 2.60 ghz

Radeon 9600 256 MB

1 GB ramu DDR1

DirectX 9.0 c

net od 3-6 MB

a metin ma :

Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7

Procesor Pentium 4 1.8GHz

Pamięć - 1GB

Karta graficzna 64 MB

DirectX 9.0

jak widać mam lepszego kompa od wymagań zalecanych i nie rozumiem dlaczego gra mi zacina ma ktoś może jakieś pomysły?

ja każdą sensowną odpowiedz daje 5 i +

Opublikowano

W jakim sensie lagi graficzne? Spadek fps? Opóźnienia? "Zwis" przy pojawieniu się nowej postaci w poli widzenia? Ogólny "zwis" przy szybszej akcji?

Opublikowano

naczy tak jak stoję sam nikogo zupełnie nie ma np. na arenie to nie mam lagów ale jak sie pojawi mpc.noobek,sklepy to gra mi się zacina tak że nie mogę się ruszyć np. expie na PLu na v2 i jak pojawi się spot to gra odlagowuje mi się po 2 minutach jak spot zniknie z pola widzenia czyli tak jak ty napisałeś mam tak zawsze na ch1 m1 gdy wchodzę w miasto to poprostu nie da się grać bardzo mnie to denerwuje kupno nowego sprzętu nie wchodzi wgl bo zbieram na skuter i nie wydaje ;/

Opublikowano

Polecałem by ci restart systemu, pewnie masz za dużo już na dyskach i za dużo programów po włączane. Jak cię nie stać na nowego kompa to dokup chociaż 1gb ramu(około 50zł-60zł)

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...