Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Chinskim Clientem Csyt2

chomikziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa problemy z chinskim clientem servera csyt2

1) Więc wchodzę na strone główną servera csyt2, loguje się i przechodzę do download-u i zaczynam pobierać chinskiego clienta. Ale po kilku minutach jak ściąganie dojdzie do 20 MB z 400 Mb (czy ilu tam nie pamiętam) to automatycznie mi się anuluje ściąganie.

2) To jak mi kolega przesłał kilka tam plików spakowany w paczce o nazwie Csyt2_setup czy jakoś tak. I tą paczkę rozpakowuje w folderze z polskim metkiem nie patchowanym. I jak już się to wszystko rozpakuje, pozamieniam pliki i jak chce odpalić server to wyskakuje mi taki komunikat:

Tutaj jest pokazany komunikat

Mój system operacyjny to Windows 7, a antywirus to AVG ...

Z góry dziękuje

1308248709-U227561.png
Opublikowano

Na 1 pytanie mam odpowiedź. Sam mialem tego rodzaju problem. Nalezy ściagnać FlashGet (tu masz link: http://www.dobreprogramy.pl/FlashGet,Program,Windows,12325.html). Jest to program do sciagania plikow. Przez niego nalezy sciagnac clienta. Gdy juz sciagniesz clienta, przed instalacja wylacz antywirusa bo inaczej sie nie zainstaluje. I w ten sposub masz chińskiego clienta :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...