Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal

Bambus.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć nie wiedziałem gdzie to napisać więc piszę tu, otóż zamierzam zacząć korzystać z usług firmy PayPal, więc mam klika pytań. Otóż czy mogę wpłacić pieniądze przelewem pocztowym ? Czy jeżeli na koncie PayPal zostanie mi np 5 zł a ja nie będę korzystał już w ogóle z konta to to 5 złotych tam zostanie nie będę musiał płacić żadnych opłat ? Trzeba płacić co rok jakieś opłaty ? Są jakieś podatki itd ?

Opublikowano

Co do przelewu pocztowego to nie mam pojęcia jednak ja nie znalazłem takiej opcji na PayPal'u.

Jeżeli chcę dodać środki na moje konto to w kroku pierwszym nawet jest napisane: "Aby dokonać przelewu krajowego na swoje konto PayPal, zaloguj się przez Internet do swojego rachunku bankowego i postępuj zgodnie z instrukcjami banku."

Ja Zawsze płaciłem zwykłym przelewem przez internet i nie miałem żadnej innej opcji do wyboru. Co do opłat to raczej nie. Ja korzystam z PayPal'a jakieś dwa lata i nie musiałem nic płacić. Jedyną opłata jaką musiałem wykonać była aktywacja konta, to było chyba 5 zł ale oni to zwracali na konto PayPal więc w sumie się nic nie płaci :)

Opublikowano

Co do przelewu pocztowego to nie mam pojęcia jednak ja nie znalazłem takiej opcji na PayPal'u.

Jeżeli chcę dodać środki na moje konto to w kroku pierwszym nawet jest napisane: "Aby dokonać przelewu krajowego na swoje konto PayPal, zaloguj się przez Internet do swojego rachunku bankowego i postępuj zgodnie z instrukcjami banku."

Ja Zawsze płaciłem zwykłym przelewem przez internet i nie miałem żadnej innej opcji do wyboru. Co do opłat to raczej nie. Ja korzystam z PayPal'a jakieś dwa lata i nie musiałem nic płacić. Jedyną opłata jaką musiałem wykonać była aktywacja konta, to było chyba 5 zł ale oni to zwracali na konto PayPal więc w sumie się nic nie płaci :)

Zagłębiłem się troszkę w internet i znalazłem post gościa który wysłał na próbę pieniądze właśnie pocztą i mówił że po 3 dniach przelew doszedł, wystarczy wpisać tylu numer konta paypalu i ten numer identyfikacyjny oraz swoje dane na które jest zarejestrowane konto, więc spróbuję wysłać i również dam tu znać :)

Opublikowano

paypal ma opłaty , wystarczy przeczytać dokładnie pomoc

płaci zawsze sprzedający  czyli jak dostajemy pieniądze z paypal za wystawienie przedmiotu na sprzedaż, przy przewalutowywaniu

2,9% + 0,80 PLN za transakcję

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, to znowu ja. Pieniądze doszły przez pocztę, ale teraz mam problem np przy subskrypcji na twitchu wysakuję jakiś komunikat po powiązaniu karty kredytowej/debetowaj . Musze ją powiązać chcąc zapłacić za subskrypcje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...