Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Jest Tu Oszust !

Gość kolczyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i od razu ostrzegam was wszystkich jest na tym forum oszust który podszywa się za inne osoby z CA tak jak to zrobił " zenkalrus" pod swoim nickiem miał podpis Audi 80 a teraz jest na niego raport

który wysłał nick z gry ZBYCH1 jest to bardzo Chamskie zachowanie i mam nadzieje ze osoba " zenkalrus" zostanie usunięta z tego forum !!!!!!

Opublikowano

a jezeli nawet mnie usunie to i tak na nowo moge konto zalozyc tez mi problem. Juz raz mi zbanowali mi konto. Mialem nick admintociota i niezle zespamowalem forum

PASI

Opublikowano

mozna zbanowac ci ip!!

a tak pozatym to miałbys troche godnosci i zmieniłbys sobie sygne(ktos moze dostac bana bo chciałes podwyzszyc sobie samoocene dajac sobie sygnatuke najlepszego polaka!!)...

Opublikowano

@up

60% Polaków ma zmienne ip, więc raczej to nic nie da (chyba, że jest w pozostałym 40%)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Przynajmniej byś sie nie podszywał pod kogoś innego

Opublikowano

wiesz na tym forum jak najbardziej tylko szkoda ze na forum nexona już temat został założony i teraz Audi 80 musi się tłumaczyć przez ciebie

Opublikowano

tak temat można już zamknąć i proszę o usuniecie mojego konta cel który chciałem osiągnąć osiągnąłem

Opublikowano

te forum pomału staje się wylęgarnią dzieci ; / "zenkalrus" jesteś informatykiem taa ? czy źle zrozumiałęm ... bo wierzyć mi się nie chce ,ze osoba nie potrafiąca nawet porządnie pisać mogła by być informatykiem .

s1ng5f.jpg
Opublikowano

hmmmmmmmmmmm to wszystko bez sensu:

1. Po co zakładałeś temat.

2. W tym temacie zadałeś pojebanom prośbe.

3. Na tym świecie każdy dba o siebie.

4. Niewiem po co mnie wypytujecie :P

ywug.jpg

Smacznego