Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Kody do Gier - SKARBNICA KODÓW

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co do tych lajków.

Jaka grupa nadaje te lajki? Jakiś użytkownik, czy elita?

Opublikowano

Jeszcze jedno.

Można założyć 2 tematy i w każdym temacie kody do innej gry?

@TheQuarK z tym limitem to mi chodziło ile lajków się dostanie, bo użytkownik ma inny limit i moderator też inny.

Opublikowano

Mam pytanie co do tych lajków.

Jaka grupa nadaje te lajki? Jakiś użytkownik, czy elita?

Ja nadaję limit, w końcu to nie jest dużo pracy.

Jeszcze jedno.

Można założyć 2 tematy i w każdym temacie kody do innej gry?

Nie, można zrobić jeden temat z dowolną ilością, nie powtarzających się kodów. Jeśli nie mieści się w temacie to daj część i na końcu "..." :)

Opublikowano

tak btw.

czyli kazda gra daje +1 pkt?

czyli jak napsize kody do 10 gier mam juz 10 pkt?

grafika tzn? np napis "GRA xyz" wykonana w jakims programie?

Nie dizała to cos z sygnaturką! wyskakuje time ouy badgateway :C

@edit. a i estetyka tzn? kolorki, czcionki etc?

Opublikowano

tak btw.

czyli kazda gra daje +1 pkt?

czyli jak napsize kody do 10 gier mam juz 10 pkt?

grafika tzn? np napis "GRA xyz" wykonana w jakims programie?

Nie dizała to cos z sygnaturką! wyskakuje time ouy badgateway :C

@edit. a i estetyka tzn? kolorki, czcionki etc?

Tak, jedna gra = 1 punkt, 100 gier = 100 punktów. Co do grafiki tak, np. - "GTA San Andreas" w formie grafiki.

Błąd z sygnaturką to nie wina grafiki, raczej forum. Napisz do technika lub administratora.

Estetyka - tak, kolorki, ale chodzi tu też o gramatykę itp.

Opublikowano

Tak, jedna gra = 1 punkt, 100 gier = 100 punktów. Co do grafiki tak, np. - "GTA San Andreas" w formie grafiki.

Błąd z sygnaturką to nie wina grafiki, raczej forum. Napisz do technika lub administratora.

Estetyka - tak, kolorki, ale chodzi tu też o gramatykę itp.

ok, dzieki, a pospolite kopiuj wklej tez da 1 pkt? bo to chyba bedzie cos nie tak, jak koles zrobi 100 gier ctrl+c i ctrl + v i wygra, nzieli kolo co zrobi 10 gier a solidnie, da sygne oraz nameczy sie ze wszystkim ;/

a i pisałem do technika 4h temu i nei ma dalej odp ;/

Opublikowano

ok, dzieki, a pospolite kopiuj wklej tez da 1 pkt? bo to chyba bedzie cos nie tak, jak koles zrobi 100 gier ctrl+c i ctrl + v i wygra, nzieli kolo co zrobi 10 gier a solidnie, da sygne oraz nameczy sie ze wszystkim ;/

a i pisałem do technika 4h temu i nei ma dalej odp ;/

Możesz skopiować, ale trochę szkoda by było. Włóż w to więcej pracy ! Jeśli jednak skopiujesz to daj źródła.

Jeśli technik nie odpisze to napisz może do @Lord Makin albo @Naiko oni na pewno coś zaradzą. ;)

Opublikowano

Nie rozumiem tego konkursu. Ktoś mi wytłumaczy ;_;?

kody do gier dajesz i mozesz wygrac rone rzeczy :P

@top, 2up. nie mówie o sobie (oczywiscie zrodla daje) wszystko ąłdnie robie :P co mozna zauwazyc w mojej NIESKONCZONEj pracy xD (musiałem dodac bo nie miałem gdzie zapisac). 

CHodzi mi o to, że jakis kolo, może tak zrobic i miec golda 'za free"

Opublikowano

2 pytania mam mam.

1. Za kody do gier, które już są na MPC nie będą rzecz jasna punkty naliczane? No bo tak po ludziach widzę, że się do tego nie stosują i nie wiem czy zdają sobie z tego sprawę...

2. Punkty za grafikę i estetykę są naliczane jednorazowo? Czy jak ma się jedną grę z grafiką i ładnie estetycznie to ma się 3pkt?

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Mam jedno pytanko...

Otóż, kiedy mam grę i dodatki do niej i do każdego dodatku są inne kody to liczą się tak jakby jako osobne gry i załóżmy, że jest podstawka+2 dodatki to na wstępie dostaje 1pkt za podstawke i 2pkt za dodatki?;)

graphic.png

Opublikowano

2 pytania mam mam.

1. Za kody do gier, które już są na MPC nie będą rzecz jasna punkty naliczane? No bo tak po ludziach widzę, że się do tego nie stosują i nie wiem czy zdają sobie z tego sprawę...

2. Punkty za grafikę i estetykę są naliczane jednorazowo? Czy jak ma się jedną grę z grafiką i ładnie estetycznie to ma się 3pkt?

1. Punkty za kody, które już się pojawiły nie będą naliczane. Możemy zrobić wyjątek jeśli ktoś robi spis np. 50 kodów, ale tylko 1-2 będą znajdowały się już na forum.

2. Jednorazowo.

Mam jedno pytanko...

Otóż, kiedy mam grę i dodatki do niej i do każdego dodatku są inne kody to liczą się tak jakby jako osobne gry i załóżmy, że jest podstawka+2 dodatki to na wstępie dostaje 1pkt za podstawke i 2pkt za dodatki? ;)

Tak, naliczamy to jako osobne gry.

Opublikowano

1) Czy istnieje możliwość przyznania champion'a za pierwsze/drugie miejsce.

2) Co w przypadku wypisania gry, do której kody zostały już wypisane? Temat dyskwalifikowany, czy jedynie punkty niezaliczane?

3) Źródła mają być podawane jako szczegółowy link, czy wystarczy podanie strony z której zostały zaczerpnięte materiały?

Opublikowano

1) Czy istnieje możliwość przyznania champion'a za pierwsze/drugie miejsce.

2) Co w przypadku wypisania gry, do której kody zostały już wypisane? Temat dyskwalifikowany, czy jedynie punkty niezaliczane?

3) Źródła mają być podawane jako szczegółowy link, czy wystarczy podanie strony z której zostały zaczerpnięte materiały?

1. Tak, ranga jest tą "mniej ważną". Myślę, że nie będzie problemu.

2. Punkty nie są zaliczane.

3. Link do strony wystarczy. :)

Opublikowano

Do kiedy trwa konkurs?I czy mozecie mi ustawic sygnature bo ja nie moge ciagle blad 502 jak ustaweiam.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Witam niechcacy usunalem prawie wszystko kody czy mozesz cofnac jakos edycje ?

Na dole powinieneś mieć napis, klikasz w niego i się cofa.

kOQOvSH.png

Jeśli niestety nie masz czegoś takiego pisz do Global Moderatorów lub Administracji forum, może oni będą mogli to cofnąć. Powodzenia. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...