Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UWAGA NA EA (Trainerowcy) ! ;(

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj tam pech czy nie pech, mam to w nosie... I tak dzięki EA zarobiłem od cholery więc teraz znowu 4-5 Fify kupie i mniejsza z tym...

Napisałem ten wątek żebyście jednak troche uważali ;)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aj.. to teraz  mam dylemat.. skończyć skład (Tydzień jeszcze) Czy już zakończyć interes. Nie chce bana bo szkoda mi "zepstuje" gry na głównym koncie origin.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

A to nie jest tak, ze jak sie duzo tego sprzedaje to Urzad Skarbowy moze sie zainteresowac? ;d

Do 3091 złotych zarobionych w ciągu roku nie musisz nic odprowadzać.

Powyżej 3091 właśnie skarbówka może Ci się do dupy dobrać :P

Jest to tak zwana kwota wolna od podatku i nie musisz się rozliczać jeśli jej nie przekroczyłeś.

@up 

Są to przelewy bankowe więc raczej nie 

To co, że to przelewy bankowe ?

Jeżeli będzie sprzedawane coraz częściej a odpowiedni urząd sprawdzi, że nie masz firmy a robisz na tym duże hajsy to jest to nielegalne źródło zarobku.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Grając dziś 6 sezonów. Zauważyłem że bardzo mało jest brązowych słabych składów. Czyżby EA wzięła się za banowanie?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

w fut na pc jest opcja "usuń klub" można potem założyć od nowa? może wtedy ea nie zbanuje ?

Zarobki meczowe w rankingach i tak pozostaną.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A jak usunę klub to będę mógł założyć nowy, od 9 ligi i od nowa te zadania managera itp ? 

Tak, ale paczki za zadania drugi raz nie otrzymasz.

Opublikowano

Moim zdaniem im dłużej się traineruje tym większa prawdopodobieństwo wyłapania bana. Wydaje mi się, że EA nie monitoruje losowych graczy, a tylko tych, którzy zostali zgłoszeni np. 100 razy. Im dłużej się traineruje tym więcej skarg wpływa do EA. Załóżmy, że otrzymują 100 skarg na danego gracza i wtedy pracownik zaczyna przyglądać się zgłaszanemu delikwentowi, i leci ban.

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że tak będzie, bo ja chcę zarobić sobie chociaż ten 1kk i dać spokój z Trainerowaniem .. Dniami i nocami modlę się, że nie dostanę bana, bo zbyt bogaty nie jestem, a moi rodzicie niechętnie robią mi przelewy na gry. :x

Opublikowano

Moim zdaniem im dłużej się traineruje tym większa prawdopodobieństwo wyłapania bana. Wydaje mi się, że EA nie monitoruje losowych graczy, a tylko tych, którzy zostali zgłoszeni np. 100 razy. Im dłużej się traineruje tym więcej skarg wpływa do EA. Załóżmy, że otrzymują 100 skarg na danego gracza i wtedy pracownik zaczyna przyglądać się zgłaszanemu delikwentowi, i leci ban.

Też tak uważam...Kamcio trainerował chyba przez 5 miesięcy :)Ja zarobiłem około 2kk w odstępie 2 miesięcy chyba...Ale narazie wstrzymam się z trainerowaniem :)

Opublikowano

Mam pytanie do autora,

Czy miedzy kolejnymi biciami robiles 24h przerwe? Czy sugerowales sie tym, ze doba EA sie konczy o 2 w nocy i nie zwracales uwagi o ktorej nabijales poprzedniego dnia?

Opublikowano

To trzeba czekać te 24h? Czy można trainerowac o 22 i później znowu po 2 w nocy? Ja narazie cisne 2 dzień po 5 sezonów.

Po 02.00 można rozpocząć od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...