Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia-opinie

Gleeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja to kompletna patologia i banda przygłupów, nie opłaca się tam grać jak chcesz harda to idz na balmore albo exaliona ale nie tam.

Opublikowano

Mówisz,że balmora? Grałem, wbiłem 70 lvl i wymieniłem konto na ravie. Typ oszukał, napisałem do administracji,że wymiana za Ravie to zero odp...

Exalion-grałem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ravia to dobry serwer, hejty lecą bo nie można hacków używać :-) Na Balmorze nie graj, tam dopiero grają dzieci... Polecam Exaliona, Ascariala i PandorumMt2

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Legenda
Opublikowano

Nie polecam grać na Ravi, dlaczego? Administracja całkowicie ma w poważaniu swoich użytkowników, kontakt z administracją jest utrudniony. Plusem jest to, że nie ma botów, które siedziały godzinami na spotach i farmiły i to, że dużo osób nawet gra.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ravia ma zjebaną gospodarke już . Gdy grałem i wbiłem 95 to najlepszy zarobek to hematy. w dzien mozna było miec 3kkk+ pod warunkiem wolnych spotów. Teraz jedna zmianka to 9kk gdy jeszcze pół roku temu były po 3 kk.Ravia skończyła się wtedy gdy 100kk było juz po 7 zl bo tera za 1.50 zl mozna kupic.NIE POLECAM. Bambos daje bany za darmo. isamu aka gimbus olał całkowicie serwer podobnie jak nymfa

Opublikowano

Tak jak wyżej. Niedawno chciałem sobie zagrać, poszedłem na Ravie, po kilku dniach stamtąd uciekałem. Zero kontaktu z Administracją Serwera, handel no jak wyżej pisano, zwalony i wogóle zero zainteresowania.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Ja także nie polecam.

Wszystko co wymienili UP jest prawdą.

CO najgorsze, gracze mają coraz więcej

problemów z uruchomieniem gry, cały czas

jakieś errory/gra się nie włącza itd.

Z administracją 0 kontaktu.

Nie polecam serwera.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...