Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

15k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam swoją przygodę, kogo polecacie w moim limicie?

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Może byś bardziej się określił? Która liga, jak dobrze potrafisz operować padem w grze (Czy nie jesteś najzwyklej w świecie noobem).

Ogólnie za 15k to nic ciekawego nie wyczarujesz. Polecam kupywać jakiś brązowych/silverów z największym tępem i odp. do zadania statystki (np.. Obrońca - Def, Pas, Dryb. (Tak np. ja patrzyłem) jako optymalny/i napastnik/cy - Szybkość, siła strzału, głowki. Pomocnicy (głównie ŚPO) - szybkość, podania, główki. Najlepiej jeszcze gdyby to był skład z tego samego kraju (Np. Arabia Saudyjska) i kombinować raz sezon online raz sezon 1 gracza aż nie sklecisz w miare optymalnego składu na miejsce tego.

­graphic.png

Opublikowano

Liga X, nie działa mi pad w Fifie World... Próbowałem, jestem zdany na klawiature.

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Zastosuj się do wzoru:

Część gry (FIFA 13/14/World): 
Hybryda (Tak/Nie):
Liga lub narodowość:
Formacja:
Ilość monet:
Platforma: 
Czego oczekuję:

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Liga X, nie działa mi pad w Fifie World... Próbowałem, jestem zdany na klawiature.

Ja mam pada za dwie dychy i jakoś śmiga. Po prostu najpierw podłączasz pada, potem odpalasz fife w ustawieniach klikasz Kontroler, ustawiasz sterowanie jakbyś grał na padzie od X'a i wszystko śmiga. ;)

­graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...