Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"TBD" warto rozpocząć gre?

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer powstał 16 kwietnia.

Gra bardzo dużo ludzi, nie ma yang w IS tak, jak na innych serwerach.

Niskie ceny itemów.

Jak najbardziej opłaca się grać ;-)

Opublikowano

Jest setka takich tematów. Przecież wiadomo, że jak jest nowy serwer to się opłaca, bo ceny są małe. Co prawda od wlogowania się zobaczysz pełną ilość botów ale trzeba to wytrzymać.

Opublikowano

Metin2 PL zrobił się grą w której jak chcesz być w TOP'ce musisz wybulić w cholerę hajsu na IS.

Według mnie nie ma nawet co zaczynać ^^

Jeżeli długo nie grałeś w Metina to zagraj sobie na jakimś prywatnym serwerze. Na nich można już osiągnąć dużo więcej nie korzystając z IS

Opublikowano

Hmm.. a polecacie jakieś poradniki na start? dawno już nie grałem więc nie wiem gdzie warto dropić itd. Co warto było by kupić w is? w ile najszybciej wbije np 30 lvl? jest jakiś hack/bot który nie jest wykrywalny albo opcje sa niewykrywalne które troche wspomogą grę?

------

warto robić misje itd?

Opublikowano

ja osobiscie polecam! iż dlatego nikt z was nie wie że drop jest podniesiony exp itd ja   wbiłem w 15 h 30 lv z all misjami itd   do tego eq +9 zelak +7 itd   zapraszam do gry nick Oficer 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

30 lvl od 0 wbijesz w 8h (przynajmniej ja tak wbiłem ;>), Poradników jest pełno, zajrzyj do poddziału 'tutoriale'. W IS warto kupić białego lwa i pd. Misje...warto je robić, za niektóre są eleganckie nagrody np. Strony pamiętnika. Każdy hack jest wykrywalny lecz najmniej to bot do rud.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Kamer mod. Ja na privach gram czysto, ale pl jest za długi (długo się expi).

Opublikowano

TBD jak każdy inny serwer PLa oficjalnie nie polecam bo to PL :) za ciężko i dlatego Ci nie polecam nawet zaczynać

Jak dla Ciebie pl jest cięższy niż był no to:

\

~ jak najbardziej polecam, zapraszam do chunjo do gildii.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

warto zacząć na TBD wszystko tanio małe lvle tylko trzeba umieć grać i mieć cierpliwości a nie wszystko na tip top

Opublikowano

Warto, małe lvle, niskie ceny, dużo graczy. Ogólnie teraz się łatwiej gra na PL więc to trochę taki + :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jak najbardziej warto grać. Bardzo latwo bedzie Ci sie wybic i praktycznie na wszystkim mozesz zarobic jak to na nowym serwie np. dropiac glupie kawalki klejnotu...

Opublikowano

Jak najbardziej warto grać. Bardzo latwo bedzie Ci sie wybic i praktycznie na wszystkim mozesz zarobic jak to na nowym serwie np. dropiac glupie kawalki klejnotu...

Właśnie, że ciężko się wybić :)

Ale z tymi kawałkami klejnotu to akurat łatwy zarobek.

Opublikowano

Wybić się jest ciężko, startować łatwo xD kawałki klejnotu, kawałki zepsutej zbroji, żółcie i inne pierdoły- na tym łatwo zarobić.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nie opłaca się, tylko teraz jest szał bo nowy serwer, administracja polskiego metina robi wszystko żeby wyssać z was ostatnie pieniądze zanim z pla odejdą wszyscy ludzie, za 2-3 miesiące na tym nowym serwerze będzie grało w godzinach szczytu po 150-200 osób, nie polecam

Opublikowano

Już 10 taki sam temat.

Opłaca się ,bo jest to nowy serwer ,ale po 3/4 miesiącach zrobi się to co zwykle.

Graj póki się opłaca.

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...