Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft

NonkaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, mam następujący problem. Miałam dłuższą przerwę od minecrafta, teraz chciałabym pograć znów. Niestety nie mogę sobie poradzić z żadnym launcherem i wgraniem nodusa. Byłabym wdzięczna jeśli ktoś podałby mi link do pobrania działającego dobrego launchera najlepiej z nodusem, oczywiście na wersji 1.7.9 albo 1.7.8 ewentualnie do jakiejś wersji na której jest większość serwerów. Szczerze mówiąc nawet nie wiem na jakiej wersji się teraz przeważnie gra. Z góry dziękuje za pomoc.

Ania

*_* Who said that? *_*

Opublikowano

Nie znajdziesz nodusa na tą wersję Minecrafta, bo autor tego cheatu zrezygnował z tworzenia i porzucił go!

Minecraft by Zyczu - launcher który większość non premium używa!

Gra się przeważnie na tych najnowszych wersjach, czyli 1.7.9 i 1.7.8!!!

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Co do cheatów to bodajże popularny jest teraz Huzuni, albo WeepCraft. Proponuję jednak grać bez cheatów - szybko możesz bana zarobić

Regulaminowa sygnatura :)

Opublikowano

Nie znajdziesz nodusa na tą wersję Minecrafta, bo autor tego cheatu zrezygnował z tworzenia i porzucił go!

Minecraft by Zyczu - launcher który większość non premium używa!

Gra się przeważnie na tych najnowszych wersjach, czyli 1.7.9 i 1.7.8!!!

Dziękuje nie musisz krzyczeć ;p A co do nodusa to widziałam/miałam działającego na 1.7.8, ale niestety launcher był tak beznadziejny że grać się nie dało. Ale dziękuje.

*_* Who said that? *_*

Opublikowano

Moim launcherem przez prawie rok był MineCrack, ale zrezygnowałem z niego ponieważ kupiłem Minecrafta i korzystam z oryginalnego.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Lanucher non premium by Zyczu najlepiej sie spisuje, tam automatycznie można instalować przeróżne mody jednak nodusa ta te wersje nie ma

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...