Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile już zarobiłeś ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

5k IP, a temu typowi co niby 30k nabił nie wierzcie, czy ty się kurwa słyszysz ?? Za mecz mogłeś dostać max 400-500, jeśli zarobiłeś 30k to musiałbyś zagrać 60 meczy dzisiaj, powątpiewam, obstawiam że zarobiłeś z 400 za mecz więc musiałbyś zagrać 75 meczy, tym bardziej że chyba grasz rankedy(wnioskuje po tym że napisałeś 5 seria) , sama kolejka i wybór postaci na rankedzie to 5 minut, plus załadowanie z 3 minut, a wątpie żebyś każdy ranked kończył w 20 minucie, bo nawet jakbyś go kończył to 1 ranked równa się 30 minut , więc grzecznie proszę nie wrabiaj ludzi :)

Opublikowano

Rozwiesiłem pranie, odkurzyłem i wyniosłem śmieci. Mama dała mi za to dwie dychy.

#Edit. Pierd*lony admin lajków mi zazdrości. Odpowiedziałem kurw*a grzecznie na pytanie, a du*a boli.

Diss_Stream.png

Opublikowano

5-6k i poszło na runy... Teraz jeszcze 6k na strone odłożyć i weekend w lol'u będzie udany xD

Opublikowano

Widzę że same noł lajfy grają, żeby zarobić tyle co niektórzy piszą trzeba przynajmniej siedzieć od 8.00 rano do nocy.

Żeby nie było spamu ja zarobilem 3.000PZ

Opublikowano

15820 IP ~

@down

Magda gejzer aktualnie robi rewolucje w moim domu

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Widze ktoś tu jest ostro pierdolnięty . Ja od początku świąt zarobiłem 10,6 k ip na runy A jak ktośtu najebał 30k to jest nieźle jebnięty . To jest wręcz nie realne ja grałem po 10-15 meczy to ten ziomek musiał grać po 40 . PSYCHIKA BROKEN . Nawet nie śpi pewnie bo myśli tylko o lolu .

http://www.alkoholizm.med.pl/art5.html
Polecam dla tego ziomka . Magda Gessler

*.*
Lajk mile widziany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...