Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamillo32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czlowieku, kazdy ci hejtuje serwer, i zawsze sie wypierasz... mowisz o moim niskim poziomie inteligencji, wg tego ze nie znam pluginu jakiegos - jesli wiedza o jakiejs grze ma cokolwiek zwiazanego z inteligencja, to pozdro

Cos watpie zeby serwer ciagnal 1100 slotow... z moim laczem go wywalilem w mniej niz 2 minuty w nocy, wiec lacze na pewno slabiutkie, skoro macie tak slabe lacze, to watpie zebyscie mieli wystarczajaco duzo ramu i mocne proce w maszynie zeby nawet 500 slotow udzwignac...

W zalozeniu przy biciu z fly kicka w praktyce jestem w stanie latac bez zadnych problemow z flymodem i bic... wiec nie wymyslaj

"nie wiem co rozumiesz przez to że administracja daje sobie itemki. Mamy budować spawna i inne rzeczy wydobywając samemu itemy z kopalni? :P"

Hmm, jest to reklama serwera pvp, wiec logiczne ze chodzi mi o to, ze lata moderator w prot 127 i mieczem 127/127 i zabija graczy (albo na fly albo biega wpi.alajac koxy)

"niestety z cheatami nie idzie w żadne sposób sobie bardziej poradzic, ale i tak jedyny działający w ok. 70% cheat to killaura reszta cheatów powoduje kick z serwera"

Padlem...  jakos na innych serwach nie sposob spotkac cheatera, ale tutaj nie mozecie sobie poradzic z niczym.... nie mowie juz o tym, ze jeden z moderatorow banuje graczy ze skillem, a sam daje ity gosciom ktorzy biegnac przed toba bija cie plecami ...

Btw chodzi mi raczej o cala siec, bylo niby prawie 120osob, pochodzilem, popatrzylem ile osob gra i moje wnioski (nie mowie tylko o pvp, o wszystkich):

-na chacie pisze ok. 20-30 osob, reszta to tresci pisane z dosc normalnych loginow, ale spamiace - i +, jakby jakis nieudany pomysl na pseudo graczy online

-po mapie aktywnie gra ok. 40-50osob, reszta stoi nieruchomo:

1. na spawnie

2. w jakims miejscu randomowym

Wnioski z pvp:

-3 osoby maja diax eq prot ale wiecej niz 4, miecz z dmg na zelazne eq 7 serc (bez sily 2, bo nie ma potek silki 2 na dluzej niz 1;30 a oni stali po 3-4 min i nadal tak bili)

-lata jakis randomowy gosciu z jakims modyfikowanym klientem, bez eq, ma speed caly czas, bije plecami, wspina sie po scianach, lata, ale rzadko

-moderator lub wiecej osob z administracji lata po pvp i bije z powietrza, rozdaje ity tym 3 diaxowym(moze jest ich wiecej) mimo iz widac ze maja modyfikowane klienty, banuje graczy ktorzy w 2-3 czasami zabijaja jakiegos z jego kolegow ktory ma od niego eq (pierw tp, potem kill, i eq repa i oddaje, i banik za np. killaure, speedhacka etc.)

Tak wiec jesli to ma byc pro serwer, ktory "tylko ja" hejtuje ale jest swietny to gz...

Dodam ze bylem kiedys w administracji w kilku wiekszych sieciach, np. streetcraft, minegrawd itp.

Pozdrawiam

P.S. Nie baw sie w Tuska, ludzie zobacza ze klamiesz.. chociaz graczy prawdziwych malo w twojej "pro sieci"

Stary i po co te hejty?
Może jest nowy w  stawianiu serwerów i prowadzeniu ich?
Ciekawe czy jak byś włożył tyle co on w te serwery to byś inaczej gadał koleś. ;) 
@ edit ( ops dopiero zauważyłem date xD )

Co do serwera to gdyby jakiś H@ lub właściciel się do mnie zgłosił to mógłbym dać sporo pomysłów na ten serwer pvp i mógłbym podać kilka porządnych budowniczych.
A i jak byś szukał kogoś do pomocy w rozwoju serwera to proszę pisać mi na PW. Dogadamy się, bo ja twoją włożoną prace w ten serwer szanuje. ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...