Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamillo32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bannerPVP.png

BANNER CZĘSTO NIE DZIAŁA, MIMO IŻ SERWER JEST WŁĄCZONY 24/7

image.png

Ip serwera: pvp.crystalcraft.com.pl

Strona serwera: crystalcraft.com.pl

Wersja serwera: 1.7.x

Ilość slotów: 1100

Typ serwera: PVP

Whitelist: NIE

Premium: NIE

Potwory/Zwierzeta: NIE

Nether/End: NIE

opis_servera.png

Jak to bywa na serwerach PVP głównym zadaniem jest po prostu bicie się z innymi graczami, jednak na naszym serwerze znajdziesz wiele ciekawych pluginów.

Zabijając graczy zdobywasz pieniądze za które można kupić enchanty czy też złote jabłka albo potiony.

Wprowadziliśmy także system leveli dzięki którym na serwerze istnieje pewna rywalizacje żeby być jak najwyżej w topce.

Twoje statystyki możesz sprawdzić pod komendą  /pvpstats

Na serwerze dostępna jest ranga VIP która daje możliwość wzięcia /kit vip co 6 godzin, a także pieniądze i dostęp do viprooma w którym znajduje się enchant 30lvl a także tańsze sklepy z enchantami.

VIP także ma dostęp do mapy z specjalnymi działkami 7x7 na których można przechowywać itemki zdobyte podczas walki, a także dostaje 2x większego enderchesta.

zdjecia_z_serwera.png

spawnPVP.png

chestPVP.png

enchPVP-gracz.png

sklepS3-gracz.png

ss1.png

ss2.png

ss3.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

osoby online 62/1100 na spawnie nikogo. NIkt nie pisze na czacie. Na serverze gra minimum 10osob a licznik online jak i Sloty jest podkrecony. dziekuje ;)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

osoby online 62/1100 na spawnie nikogo. NIkt nie pisze na czacie. Na serverze gra minimum 10osob a licznik online jak i Sloty jest podkrecony. dziekuje ;)

To nie prawda że licznik i sloty są podkręcone za serwerze gra na razie koło 20 osób gdyż jest to nowy serwer i dopiero się rozwija

Opublikowano

Ten licznik pokazuje zbiorową liczbę osób na serwerze. Jak byś nie zauważył mamy do dyspozycji serwery FreeBuild, RPG i PVP które są połączone bungeecordem. Ogólnie to weszłeś w ogóle na jakiś serwer?

Opublikowano

Sztuczne boty majace zwiekszac liczbe osob... spamia ciagle + i - 

Slotow jest 1100 ustawione, ale na tej maszynie nie warto wiecej niz 80-120 dawac

@edit

Dalsze minusy:

-albo svip/vip daje zbyt dobre eq (chyba duzo koxow albo protke wieksza niz 5, bo nic im sie nie robi takim pseudo koksikom, co nie potrafia nawet sprintowac czy sprintowac i skakac...)

-administracja podkreca sloty, i licznik online, na pvp 7-8osob a liczba osob pseuo-online z 40 na samym pvp

-administracja dodaje sobie itemki

-administracja nie przejmuje sie graczami tylko z fly ich zabija

-lataja nooby z killaura i speedhackiem

Moge wymieniac dalej, i nic sie nie zmieni

Opublikowano

heh kolejny hejter. Nie moja wina że masz problemy z liczeniem podstawy matematyki przydało by się ogarnąć :)

- serwer spokojnie pociągnie 1100 osób nie martw się :)

- na serwerze pvp jest zwykle 10-20 osób ponieważ ten serwer jest najnowszym serwerem.

- serwery są połączone bungeecordem( w sumie z twoją inteligencją wątpię czy wiesz co to jest), a jak to bywa przy bungeecordzie to wszyscy gracze na wszystkich serwerach są sumowani i wyświetlani jako jeden serwer.

- nie wiem co rozumiesz przez to że administracja daje sobie itemki. Mamy budować spawna i inne rzeczy wydobywając samemu itemy z kopalni?:P

- z fly nie może bić administracja jak i żaden vip, czy gracz ponieważ po uderzeniu fly jest odrazy wyłączany tak samo jak creative

- niestety z cheatami nie idzie w żadne sposób sobie bardziej poradzic, ale i tak jedyny działający w ok. 70% cheat to killaura reszta cheatów powoduje kick z serwera

Założę się, że jesteś po prostu z jakiegoś innego serwera i chcesz inne serwery udupić, ale nie martw się nie uda ci się to :)

Opublikowano

Czlowieku, kazdy ci hejtuje serwer, i zawsze sie wypierasz... mowisz o moim niskim poziomie inteligencji, wg tego ze nie znam pluginu jakiegos - jesli wiedza o jakiejs grze ma cokolwiek zwiazanego z inteligencja, to pozdro

Cos watpie zeby serwer ciagnal 1100 slotow... z moim laczem go wywalilem w mniej niz 2 minuty w nocy, wiec lacze na pewno slabiutkie, skoro macie tak slabe lacze, to watpie zebyscie mieli wystarczajaco duzo ramu i mocne proce w maszynie zeby nawet 500 slotow udzwignac...

W zalozeniu przy biciu z fly kicka w praktyce jestem w stanie latac bez zadnych problemow z flymodem i bic... wiec nie wymyslaj

"nie wiem co rozumiesz przez to że administracja daje sobie itemki. Mamy budować spawna i inne rzeczy wydobywając samemu itemy z kopalni? :P"

Hmm, jest to reklama serwera pvp, wiec logiczne ze chodzi mi o to, ze lata moderator w prot 127 i mieczem 127/127 i zabija graczy (albo na fly albo biega wpi.alajac koxy)

"niestety z cheatami nie idzie w żadne sposób sobie bardziej poradzic, ale i tak jedyny działający w ok. 70% cheat to killaura reszta cheatów powoduje kick z serwera"

Padlem...  jakos na innych serwach nie sposob spotkac cheatera, ale tutaj nie mozecie sobie poradzic z niczym.... nie mowie juz o tym, ze jeden z moderatorow banuje graczy ze skillem, a sam daje ity gosciom ktorzy biegnac przed toba bija cie plecami ...

Btw chodzi mi raczej o cala siec, bylo niby prawie 120osob, pochodzilem, popatrzylem ile osob gra i moje wnioski (nie mowie tylko o pvp, o wszystkich):

-na chacie pisze ok. 20-30 osob, reszta to tresci pisane z dosc normalnych loginow, ale spamiace - i +, jakby jakis nieudany pomysl na pseudo graczy online

-po mapie aktywnie gra ok. 40-50osob, reszta stoi nieruchomo:

1. na spawnie

2. w jakims miejscu randomowym

Wnioski z pvp:

-3 osoby maja diax eq prot ale wiecej niz 4, miecz z dmg na zelazne eq 7 serc (bez sily 2, bo nie ma potek silki 2 na dluzej niz 1;30 a oni stali po 3-4 min i nadal tak bili)

-lata jakis randomowy gosciu z jakims modyfikowanym klientem, bez eq, ma speed caly czas, bije plecami, wspina sie po scianach, lata, ale rzadko

-moderator lub wiecej osob z administracji lata po pvp i bije z powietrza, rozdaje ity tym 3 diaxowym(moze jest ich wiecej) mimo iz widac ze maja modyfikowane klienty, banuje graczy ktorzy w 2-3 czasami zabijaja jakiegos z jego kolegow ktory ma od niego eq (pierw tp, potem kill, i eq repa i oddaje, i banik za np. killaure, speedhacka etc.)

Tak wiec jesli to ma byc pro serwer, ktory "tylko ja" hejtuje ale jest swietny to gz...

Dodam ze bylem kiedys w administracji w kilku wiekszych sieciach, np. streetcraft, minegrawd itp.

Pozdrawiam

P.S. Nie baw sie w Tuska, ludzie zobacza ze klamiesz.. chociaz graczy prawdziwych malo w twojej "pro sieci"

Opublikowano

Boże ale ty jesteś śmieszny. Nie wiem skąd tacy ludzie się biorą. Na prawdę aż tak żałujesz że nie masz tyle graczy że próbujesz wymyśleć sobie jakieś wytłumaczenie na to że mój serwer jakoś sie wybił i tyle osób na nim gra. No nic życie widocznie na tych twoich zajebistych olbrzymich serwerowniach gdzie byłeś jakimś jakimś frajerem którego każdy pomiatał tak się robiło ale nie u mnie.

A co do łącza to widzę że też jakieś bajeczki bo serwer nawet się nie wzruszył tym twoim niby atakiem :p nawet firewall się nie włączył . Jak jesteś taki cwany to jebnij ddosa teraz bo jakoś nie widzę żadnych ataków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...