Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na mt2

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w mt2 nie grałem już od dobrych 2 lat wiec troche mi sie pozapominało. Czy jest jakiś sposób na zarobek na owej grze? Mogę mieć na pc odpalone 24/7 10-20 klientów mt2. Więc ilość kont była by spora, ale czy jest jakiś sposób na którym da się zarobić?

Jeśli pytanie jest sprzeczne regulaminowi prosze o usunięcie tematu. Nie jestem fanem czytania regulaminów :P

graphic.png
Opublikowano

wbić 35 i boja zrobic najlepiej bodziaka z aurą i berkiem na m1 i latać po M2 po metkach ew. wbić 75 i latacna ripka :)

2gv2zrp.jpg

Opublikowano

Jest teraz ten nowy Serwer. Ale ja na Negrosie zarabiałem na fish bocie lub na tym bocie z rudami około 100zł miesięcznie. Co grałem tymi kontami może po 1h dziennie. Tylko sporo tych kont mam.

Opublikowano

Sporo to znaczy ile? 5-10? Bo wiadomo ja niestety nie jestem totalnie przy czasie bo szykują mi się egz. a szkoda żeby PC stał i się kurzył jak boty mogą za mnie zarobić pare groszy. PC mogę mieć odpalonego 24/7 przez kolejne 8 tyg. (sprzęt jak w sygnie). 

Dajmy na to że będę bocił na serwerze z fishem 24/7 na 15 kontach, co dalej?? Sprzedawać perły i kase na allegro wystawiać? Niestety jest problem bo ja mieszkam poza PL i nie mam konta allegro. 

graphic.png
Opublikowano

Wbić na 10 kontach 30 lvl i botem na rudy w świątyni, ew. fish bot ale go nie polecam :>

Na FB 24 h nie pobocisz, bana złapiesz po 10h ze szczęściem :D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ja robiąc swoje konta (mam ich ponad 50) wbijałem je po prostu exp modem, lub po prostu np. na Waithacku samemu. Zajmuje mi na WH około 1h 30 lvl.

Opublikowano

Ehh czyli rozumiem że nie ma najlepszego sposobu?

nie nie ma, każdym sposobem możesz dostać bana ;)

Lecz jak mówili koledzy wyżej rudy kopaj

by Neosieł

Opublikowano

Za fishbota czesto banuja :/ 

PaiiO_eune_150_1.png <-- Konto poboczne :)

Kupie konto steam cs:go. Więcej na PW!!

Opublikowano

powiem ci ze jak chcesz zarobić to łatwo ci to nie przyjdzie trzeba zmarnować parę godzin życia na latanie po metkach

2gv2zrp.jpg

Opublikowano

Nie trzeba bocić żeby zarobić, możesz iść dropić medale, nie jest to aż tak strasznie męczące.

Co do serwera to widzę, że globala nie chcesz ale i tak polecę ci najnowszy globalny serwer, TBD. Tanio, dużo osób gra i nie ma sporo wysokich leveli. W moim przypadku po 4 latach gry wiadomo, że to nie jest ten sam klimat co na początku ale na pewno da się pograć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...