Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące serwerów.

Krias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy warto patrzeć na ilość osób online? Czy jak jest na serwerze około 550 osób to będzie się dobrze grało?

Opublikowano

Zawsze warto się patrzeć bo jednak to ludzie tworzą gre a nie npc. 

Oczywiście nie ufaj wszystkim licznikom bo wiele z nich jest podkręconych. Ostatnio na privie postaci zarejestrowanych było niecałe 500 a w grze 800+ no to hellow coś nie halo.

graphic.png
Opublikowano

Ja zawsze patrze na liczbę graczy w m1, ponieważ lubię pvp, wojny i handel z innymi graczami :> Jednak jak kolega wyżej napisał, wiele liczników jest podkręconych i nie warto im ufać. Lepiej wbić do gry samemu i ogarnąć co i jak.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

up niby tak ale wiesz jak ktoś ma ściągać całego klienta a niektórzy wiadomo że neta mają albo limitowanego to nie opłaca im się.

WG. mnie warto napisać temat w tym dziale i zapytać się co inne osoby sądzą o danym serwerze.

graphic.png
Opublikowano

Heh, nie o to mi chodziło. Po to jest to forum i zawsze warto zapytać. Chodziło mi o to, że jak gra się na privie i ma na liczniku powiedzmy 2 k graczy(np. Diamond) to jest coś nie tak

i jak chcesz być pewny czy ludzi jest dużo to lepiej samemu wbić. Niektórzy piszą że mało, żeby podniszczyć serwer, a niektórzy że dużo, aby zachęcić ludzi do grania.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...