Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję grafikę na twój server metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy zaczyna i każdy musi na czymś polepszać swoje umiejętności. Nikt z dnia na dzień nie staje się dobrym grafikiem.

Po pierwsze, graficy bardzo często używają materiałów z internetu. Tylko i wyłącznie Ci uzdolnieni plastycznie mogą je sobie narysować. Nie ma w tym nic złego i jest to normalna kolej rzeczy. Wiele osób myśli, że my to w jakiś magiczny sposób wyczarowujemy, bierzemy z kosmosu. Tak nie jest.

Po drugie, to nie generator tylko styl w Adobe Photoshop. Tutaj też Cie zadziwię- Bardzo częsty zabieg stosowany np przy prezentacji.

Topic@ Te dwa fioletowe projekty (logo i "belka") według mnie są dobre. Nie powiedziałabym, że są paskudne, czy przypominają projekt made by Paint. Między innymi na mpc jest masę prezentacji, które standardem od tych grafik to niebo i ziemia. Oczywiście mam na myśli to, że te są o wiele lepsze.

Dlatego jestem pewna, że komuś spodoba się Twój styl i będzie chętny podjąć z Tobą współprace. Dobrze by tylko było, byś mimo wszystko umieścił tutaj kilka projektów. Nawet nowo stworzonych, w celu pokazania w pełni swoich zdolności co do tworzenia grafik na potrzeby serwerów mt2.

Pozdrawiam.

Dzięki ;) te fioletowe projekty były robione nie dawno a to czerwone może z 7 miesięcy temu ciągle się rozwijam :)

Opublikowano

Jak najbardziej polecam , profesjonalna grafika ! Widać ogar osobę która jest po okresie

Pozdrawiam i powodzenia i prosze sie ogolić w końcu !

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...