Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laski w pończochach/szortach

MrMaluszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobają wam się laski w pończochach + miniówki albo w shortach co odkrywają prawie całe nogi ? czy tylko ja mam takie kurwa zboczenia xD

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak jest zgrabna i chuda, to wygląda super. Jak wyskoczy taki wieloryb z celulitem to czasem żałuję, że to zobaczyłem.

Opublikowano

Tak, strasznie! ^____^

Jeszcze w zakolankówkach świetnie to wygląda lub w legginsach/tregginsach  <3

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Opublikowano

Wiadomo, że podjarka 100%. Szkoda, że są zwykle samonośne, zajebisty efekt mają te podtrzymywane pasem noszonym na biodrach (niestety, taki poziom erotyki wykracza poza gimnazjum).

Opublikowano

ja uwielbiam jak laską ma szpilki :) Tylko nie te jebane baleriny . 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Bo kto nie lubi dziewczyn :D

Ja. (Edit @MrMaluszek Wiem. Tylko żartuję)

Jak jest zgrabna i chuda, to wygląda super. Jak wyskoczy taki wieloryb z celulitem to czasem żałuję, że to zobaczyłem.

Dyskryminacja.

@ topic

Czasami to ładnie wygląda, jeśli całość jest gustownie dobrana i do siebie pasuje. Niestety z reguły można zaobserwować na ulicach prawdziwą tragedię i eklektyzm.

#don't care

Opublikowano

Ja.

Dyskryminacja.

@ topic

Czasami to ładnie wygląda, jeśli całość jest gustownie dobrana i do siebie pasuje. Niestety z reguły można zaobserwować na ulicach prawdziwą tragedię i eklektyzm.

Dziwne żebyś lubiła, chodzi mi o chłopaków że lubią dziewczyny a nie że dziewczyna dziewczynę (chyba że dwie dziewczyny i jeden chłopak to okej :D)

Opublikowano

Ja też lubię ;-)

Tak, płeć w profilu niesfałszowana. 

A widziałeś kiedyś dziewczynę z krągłościami w pończochach? Mam na myśli krągłości, nie cellulit. Laski z google grafika to nie świat, skarby ;-)

to:

tumblr_mnkny5PJpO1rr4szko1_500.jpg

wygląda dla mnie znacznie lepiej niż to:

po%C5%84czochy.jpg

ale ja się nie znam xD

Qui est le prochain?

Opublikowano

Merceddes, w 26 Kwi 2014 - 18:36, powiedział:snapback.png

Dyskryminacja.

Wyrażenie zdania na temat wieloryba, który w dupie ma dbanie o siebie i wyskakuje Ci w miniówce na ulice to dyskryminacja, ale jakby spasiony geek wyszedł ze swoim fajfusem na wierzchu przejść się po ulicach Krakowa to już zboczeniec, chociaż w obu przypadkach powoduje to co najmniej zniesmaczenie u płci przeciwnej.

21515.jpg

Opublikowano

Ja. (Edit @MrMaluszek Wiem. Tylko żartuję)

Dyskryminacja.

@ topic

Rozumiem, co czujesz, ale każdy reaguje tak samo na takie widoki. Wyobraź sobie, że widzisz Zdzisława Kręcine na ulicy w rurkach i obcisłej koszulce.

Opublikowano

Ja też lubię ;-)

Tak, płeć w profilu niesfałszowana. 

A widziałeś kiedyś dziewczynę z krągłościami w pończochach? Mam na myśli krągłości, nie cellulit. Laski z google grafika to nie świat, skarby ;-)

to:

tumblr_mnkny5PJpO1rr4szko1_500.jpg

wygląda dla mnie znacznie lepiej niż to:

po%C5%84czochy.jpg

ale ja się nie znam xD

Chodzi nam krągłości brzucha, bo krągłości piersi i dupy to jest fajnie :D 

Opublikowano

Chodzi nam krągłości brzucha, bo krągłości piersi i dupy to jest fajnie :D

Trochę prymitywne podejście, ale przynajmniej avatar masz fajny. W każdym razie nie powinno się patrzeć na ludzi przez pryzmat ich ewentualnych problemów z wagą - nawet w potworze można się zakochać (tak, można, wiem), a seksowne elementy bielizny to w sumie tylko dodatek :-P

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...