Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konsoli oraz pytania

MaciekGamingXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chcę się spytać jaką konsolę kupić w tym roku ????

1.PS4

2.PS3

3.Xbox  360

4.Xbox One

Od razu napiszcie dlaczego :)

Oraz pytania : czy da się grać w gry z xbox 360 / ps3 na xbox one / ps4 ??

I drugie pytanie : jak rozmawiać w PS4 ?

Opublikowano

Obecnie najbardziej opłaca się PS3/X360 zaleznie od preferencji. Popatrz sobie, jakie są gry exclusive na daną konsolę, zdecyduj, które bardziej by Tobie odpowiadały, popatrz na ceny i zdecyduj.

Osobiście poleciłbym Ci PS3, w dobrej cenie można dostać mało używane z dobrym dyskiem (przykład, niedawno kupiłem PS3 320GB z padem, całym okablowaniem, headsetem [taki za 20zł ale zawsze], kontem PSN z aktywnym PS+ od lutego na rok, + BF3 Premium Edition i Fifa 09 za 500zł)

Dodatkowo, wg. mnie, są na nią bardzo ciekawe exclusivy, m.in seria God of War, The Last of Us, Beyond Dwie dusze, Heavy Rain, Final Fantasy, Ninja Gaiden (?), Uncharted, InFamous, Gran Turismo, czy nawet Little Big Planet.

Opublikowano

Ja bym kupił PS4.

Nie ma co już babrać się w "starą generację" zwłaszcza, że w największy hity z PS3 będzie można zagrać na PS4 dzięki usłudze Now.

Na PS4 już masz tam jakiś wybór gier, może nie jest on jeszcze jakoś pokaźny ale jest w czym wybierać, dodatkowo w ciągu najbliższych miesięcy wychodzą kolejne ciekawe produkcje.

Oraz pytania : czy da się grać w gry z xbox 360 / ps3 na xbox one / ps4 ??

I drugie pytanie : jak rozmawiać w PS4 ?

Co do PS4, była możliwość przeniesienia gier z PS3 na PS4, tyczyło się to tylko kilku gier.

http://pl.playstation.com/psn/support/ps3/detail/linked648347/item648365/Jak-zaktualizowa%C4%87-wybrane-gry-PS3-do-wersji-PS4/

Jak widać promocja się skończyła...

Jeśli myślisz o graniu z płyty to zapomnij, będzie można zagrać w gry z PS3 tylko dzięki usłudze PlayStation Now.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Za rok albo dwa PS3 odejdzie do lamusa. PS4 stanieje, wyjdzie więcej gier i do tego dzięki PS Now będzie można grać w gry z PS3 na PS4 Vicie i innych. Mimo wszystko PS3 jest na tyle tanie, że jeszcze warto je kupić.

Opublikowano

PS4 najbardziej a dlaczego to zoabcz sobie opinie na necie i na YT i jest to dobra konsola i konkretna.A jak masz mniej pieniędzy to polecam bardziej PS3 bo jest tańsza i więcej gier do wyboru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...