Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO Matchmaking

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emm a więc sprawa wygląda tak... Od razu po zakupie cs'a  go grałem turniejówki (wcześniej oczywiście pykałem na ffa 1.6 około 2 lata albo i więcej). Po rozegraniu 10 meczy  trafiłem do srebra 4 co nie jest dobrą ligą, spadłem do srebra 3 , bo faktycznie cs 1.6 i go to dwie zupełnie inne gry, dopiero ogarniałem bronie i to wszystko, właśnie w tamtych chwilach gdzie powinienem najlepiej grać , grałem słabo... Teraz po ogarnięciu  wszystkiego , od jakichś 7 map (ostatnich) ciągle otwieram tabele robiąc wyniki (3:1, 2:1 ,1:1 - oczywiście kille w stosunku do dedów.) i nigdy nie miałem w tych meczach stat na minusie.. Słabo nie gram, gram dobrze , tak to określę. Nie chce całej winy zwalać na mój team ale taka jest niestety prawda. W porównaniu do nich gram zajebiście.. Spójrzcie . W pierwszych dziesięciu meczach  miałem kilka sytuacji w których dobrało mi plutony jakichś rumunów, bloczyli mnie , zabijali , obijali , to bez sensu taka gra.. Teraz przydziela mi mniej takich ale przydziela mi za to graczy hmm. Opowiem wam jedną sytuacje. Gram w ct, tt podłożyli pake na a, koleś który został z ct idzie przez dół do niej , ale nawet nie patrzy na shorta na long też... i pada... oczywiście , taka sytuacja. Przegrywaliśmy jakimiś 7 rundami, wycarryowałem tak że ostatecznie przegraliśmy ale 1 rundą ... Właśnie takich ludzi mi dobiera... Ja potrafie wbić na "trupy" - short. Zbić na a 3 z awp i rozbroić pake, a ten nie potrafi zabić 1 rashującego tt przez mid (środek)... Paranoja... Dobiera mi samych takich wiecie... "nieogarów" Ja zawsze ogarniam i wyrabiam staty 1:2 / 1:1 ... Zawsze staram się wygrać mecz i pomagać drużynie, oddawać awp .. ale co z tego, i tak lose , lose , lose...  Ostatnio wygrałem 3 mecze pod rząd , ale nie awansowałem .. , ostatnio przegrałem i zremisowałem.. Jak wyjść z tego chorego srebra... zapętliłem się i teraz lipa. Moje pytanie polega na tym . Jak wyjść z tego chorego koła i zacząć awansować.. System chyba nie patrzy na kille w stosunku do dedów, ponieważ dawno bym już awansował.. Myślę że liczy się tutaj  tylko stosunek wygranych do przegranych meczy... Może ktoś ma ochotę zagrać duo, albo poda mi ten "złoty środek" ;d . Z góry dzięki . Od razu pisze że jeżeli ktoś ma hejtować że jestem płaczkiem itp to proszę się nie wypowiadać w temacie bo takie posty będą zgłaszane. 

Opublikowano

Graj z kolegami lub niech ktos cie wyboostuje. Najepiej grac full skaldem zgranym i na ts siedziec i jjest git. Musisz wygrac pare meczu pod rzad zeby awansowac.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Matchmaking jest akurat broken. Grając samemu to loteria. Jak grasz pełnym składem to zawsze możecie robić taktyki, podpowiadać sobie i o wiele większa szansa na win.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Vanosh ja właśnie staram się wszystkim podpowiadać, robić za team ledara ale i tak ruski mnie nie słuchają... 

Opublikowano

No bo tak jest z nimi 0 komunikacji. Powiesz vladimir is suck to dorazu masz kicka od nich xD Jezeli chcesz robic za lidera teamu to zbierz ekipe i nimi rzad ;d Samemu nie masz na co liczyc ;c

"Upadli powstaną"

Opublikowano

MM jest moim zdaniem bardzo dopracowany, przynajmniej na rangach Protektor(Teraz obrońca :O) +. Zawsze po równo dobiera rangi do obu teamów oraz ludzie ogarnięci. W srebrze siedziałem też od razu po premierze globala kiedy go kupiłem i bodajże wyszedłem wtedy z średnimi problemami na laura. Ogarnij jakiś kumpli z reala, albo spytaj się kogoś z 1.6 bo wiem że dość dużo osób grających w GO ciągle gra w 1.6. Poza tym możesz lepiej poćwiczyć na FFA bo uwierz mi że w srebrze nawet nie musisz mieć teamu, jak grasz dobrze to sam możesz wygrać mixy wystarczy ogarniać, to nie LOL.

Opublikowano

Klatker, w csie wszystko ci sie może zdarzyć .. sam nie wygrasz całego meczu więc dla mnie to bardzo wielka loterioza...Aż boje sie grać następną turniejowke bo nie wiem co mnie czeka heh...

Opublikowano

Klatker, w csie wszystko ci sie może zdarzyć .. sam nie wygrasz całego meczu więc dla mnie to bardzo wielka loterioza...Aż boje sie grać następną turniejowke bo nie wiem co mnie czeka heh...

W silverze ? Bez obrazy ale jak grasz słabo to nie dasz rady. Ale gdy ogarniasz to gwarantuje ci na 100 % że solo same Ace-y mogą lecieć.

Opublikowano

MM jest moim zdaniem bardzo dopracowany, przynajmniej na rangach Protektor(Teraz obrońca :O) +. Zawsze po równo dobiera rangi do obu teamów oraz ludzie ogarnięci.

Po równo? Jeżeli mam w ekipie golda 3, golda 4, protektora I x2 oraz protektora II i dobiera mi kogoś takiego jak szeryf, protektor III (dwa kałachy), oraz 3x protektor I to jest fair i wszystko, OK?! Do przesady...

MM ma swój system, który z meczu na mecz zmienia się. Raz grając jako protektor I grasz z goldami/unranked'ami, a raz z szeryfami, a nawet orzełkami.

Opublikowano

haha ... wygrałem 4 mecze pod rząd i dalej nie awansowałem a staty miałem zawsze większe od dedów.... Dodam że w jednym nawet grałem chyba z gold nova.... BROKEN MM

Opublikowano

Po równo? Jeżeli mam w ekipie golda 3, golda 4, protektora I x2 oraz protektora II i dobiera mi kogoś takiego jak szeryf, protektor III (dwa kałachy), oraz 3x protektor I to jest fair i wszystko, OK?! Do przesady...

MM ma swój system, który z meczu na mecz zmienia się. Raz grając jako protektor I grasz z goldami/unranked'ami, a raz z szeryfami, a nawet orzełkami.

Serio ? Ja ani razu przez Ponad 400 H gry nie miałame takiej sytuacji. Składy zawsze równy, nigdy unrankedów nie ma.

Opublikowano

Serio ? Ja ani razu przez Ponad 400 H gry nie miałame takiej sytuacji. Składy zawsze równy, nigdy unrankedów nie ma.

Nie każdy ma tyle szczęścia co Ty..

Ja ostatnio przegrałem 10 meczy, miałem jeden remis i 2 wygrane. Po każdym przegranym meczu myślałem, że spadnę... A tutaj miłe zaskoczenie, dalej w Protektorze I. - Tą wypowiedzią chcę powiedzieć, że Valve ma swój świat i swoje kredki, nigdy tego nie zrozumiemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...