Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Al'a Kwadratowa Masakra 5

VenirPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z MC: melon090

Premium: Tak ! :O

Imię: Na imie mam Sebastian

Ts3: Posiadam

Mikro: Posiadam

Ile grasz w MC: W MC gram okolo 3 lat, nie pamietam juz od jakiej wersji :c

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze: Chcialbym zagrac na tym serwerze, poniewaz lubie rywalizacje. Tego typu serwery sa moim ulubionym. ^^ Troche na takich serwerach gralem, wiem jak sie trzeba zachowywac itp. 

Coś o sobie: Czesc, jestem Sebastian mam 14, niedlugo 15 lat. Jestem ogarnieta osoba, znam polski jezyk, zachowuje sie kulturalnie, lubie nawiązywac nowe znajomosci. :) Mam nadzieje, ze innym graczom rowniez bedzie sie ze mna przyjemnie grac. Lubie grac w minecrafta, w wolnym czasie to robie, ale rowniez lubie pograc w pilke, pojezdzic na rowerze, posluchac muzyki.. <3 

Pozdrowionka ! ~Melon.
Opublikowano

Nick z MC: Varyssuer

Premium: Tak, posiadam je.

Imię: Dominik

Ts3: Podstawa :D

Mikro: Pewnie ;)

Ile grasz w MC: Od wersji beta 1.7.3. To już parę ładnych latek.

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze: Serwerów hardcore, wojny zamków jest ogólnie mało, a gdy już trafimy na taki serwer zwykle (ale nie zawsze) okazuje się marny. Wiem, że ten serwer jest fajny (jak wszystkie z MPC :D) i dlatego chciałbym na nim i pograć i co najważniejsze dobrze się bawić z innymi graczami.

Coś o sobie: Mieszkam w województwie wielkopolskim, lubię i umiem grać na pianinie i puzonie. Niezbyt lubię kosza, ale noga i siatka są spoko :D Jestem miły i sympatyczny (tak myślę przynajmniej). Czasami mi lekko odwala, ale to na nieszczęście naszych wrogów, wpadam w PvP-Szał.  :D Kocham jeździć na rowerze. W MC zawsze fascynował mnie redstone, lubię budować skomplikowane mechanizmy obronne i inne redstonowe pstrykadełka. 
Lubię serwery takie jak wojny frakcji i różnego typu hardcore'y, a także dobre FB :) 

bhchdskg5bji.png

Opublikowano

Nick z MC: DaLaKong

Premium: Tak

Imię: Wojtek

Mikro: Posiadam

Ile grasz w MC: 4 lata

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze:  Lubie tego typu serwery (kazdy to pisze ... ) Ja ? -dlaczego ? Poniewaz lubie pograc na serwerach z mila atmosfera ala kwadratowa masakra

Coś o sobie: Lubie sobie pograc (nie ukrywam ;) ) Jestem kolezenski mily uprzejmy

Zb3I4l.jpg

Opublikowano

Nick z MC:PLHerobrinePL

Imię: Radek

Mikro:Mam :D 

Ile grasz w MC: 2/3 lata 

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze: Chciałbym Zagrać na tym serwerze dlatego ze już od dawno szukałem czegoś takiego.2 Powód Jest ze lubię klepy :D i myśle ze się nadam 

Coś o sobie: Jestem miły,Koleżeński i lubię Grać w gry.Często gram na Serwerach Hardckor 

Opublikowano

Nick z MC: niezgodna

Premium: Tag ;3

Imię: Madzia

Ts3: Mam

Mikro: Zepsute ;/ ale pod koniec kwietnia powinnam mieć

Ile grasz w MC: Kilka lat. Dokładnie 3.

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze: Uwielbiam serwery tego typu. Mam nie dużo lat ale bardzo lubie grać z innymi. Będę często wbijała na serwer ;*

Coś o sobie: Jestę dziewczyną xD. Jestę miła. Jestę koleżeńska i lubię poomagać ;3 Dziennie gram w MC 1-3h Nie nagrywam na YT ale planuje zacząć. 

Opublikowano

Nick z MC: Lokomotywa (beka xD)

Premium: Brak

Imię: Mateusz

Ts3: Mam, lecz nie zawszę będę mógł korzystać bo sprawy rodzinne (>_> brat w pokoju)

Mikro: Mam

Ile grasz w MC: Od 1.7.2 (bez pistonów)

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze: Ponieważ szukam jakiegoś zjadacza czasu, bo nie mam w co grać. A na zwykłych serwerach są dzieciaki i nie ma atmosfery.

Coś o sobie: Jestem uczciwy, sprawiedliwy, niestety nieśmiały, lubię gdy się dużo dzieje ale nie lubię być w centrum uwagi, jestem cichy, potrafię dotrzymać tajemnicy, i nie wiem co dalej :P

ponawiam.

blyat

Opublikowano

Nick z MC:kabutosix7789

Premium:Nie

Imię:Jakub

Ts3:tak

Mikro:Nie

Ile grasz w MC:od 1.8 beta tej starszej

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze: Bardzo lubię serwery kwadratowa masakra

Coś o sobie:Jestem Kuba umiem pisać skrypty i umiem PHP

Opublikowano

Nick z MC:Menzolek18

Imię:Paweł

Ts3:tak

Mikro:Tak

Ile grasz w MC:od pierwszej bety :D

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze: Ponieważ lubię serwery tego typu i lubię grę w zespole

Coś o sobie:Mam na imię Paweł lubie grać w gry zawsze gram od początku do końca

Opublikowano

Nick z MC: Groochu

Premium: Niestety nie

Imię: Kuba

Ts3: Posiadam ts'a oraz skypa

Mikro: sprawne bez szumów

Ile grasz w MC: 3 lata

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze: Ponieważ bardzo lubie tego typu serwery,a do tego jest to chyba jedyny serwer masakry (działający w tej chwili) i ma świetną prezentację;p

Coś o sobie: Gram już 3 lata w minecrafta . Lubie grac w noge . Współpracuje z sojusznikami . Bardzo lubię się klepać. Jestem miły .. według mnie . Ogarniam minecrafta w 95% a orto mam 9,5/10.
Mam nadzieję, że mnie dodacie . Tylko na to liczę bo już chce zagrać! :)

Opublikowano

Nick z MC: CYRULIK123

Imię: Maciej

Ts3: Tak

Mikro: Tak

Ile grasz w MC: Ile mi się chce ;3

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze: Długo szukałem takich serwerów więc chciałbym na takim pograć ;3.

Coś o sobie: Jest ogarnięty i wiem co to kultura. ;3

Tutaj napiszę za kolegę.

Nick z MC:Bewander

Imię:Mateusz

Ts3:Tak

Mikro:Tak

Ile grasz w MC:Długo

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze:Chce zagrać na takim serwerze ponieważ z kolegą takiego serwa szukaliśmy

Coś o sobie: Jestem miły , kulturalny ;3

Opublikowano

Brat napisal to podanie, ale nie ma 50 postow i nie moze go wyslac, wiec robie to za niego : 

Nick z MC: MrKijek

Premium: Posiadam :)

Imię: Na imię mam Kamil ! :D

Ts3:Oczywiscie posiadam.

Mikro: Posiadam sprawne mikro.

Ile grasz w MC: W MC gram jakieś 2,5 roku. 

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze: Chciałbym zagrać na tym serwerze, ponieważ lubie tryb km. Czesto gram na takich serwerach, ale byly lipne administracja nieogarnieta itp. Na tym serwerze brat gra i z tego co widze warto zagrac. ;) Lubie tez współprace zespołową, więc serwer jak znalazł ! 

Coś o sobie: Czesc jestem Kamil i mam 13 lat, jak zreszta napisalem wyzej. Jestem mily, zabawny, pomocny ( tak mi sie wydaje.. :) ). Lubie grac w minecrafta. W wolnym czasie lubie grac na komputerze i słuchać muzyki . Moimi ulubionymi grami som ; minecraft, metin, cs, fifa, GTA, bf.

P.S jak som jakies bledy to przepraszam, jestem dyslektykiem 

Opublikowano

Bedzie nowa edycja serwera z czyms nowym i wiekszymy wymaganiami.!!

Temat do zamkniecia.

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

Nick z MC:_marcei_

Premium:Jest

Imię:Marcel

Ts3:Jest

Mikro:Jest

Ile grasz w MC:Od bety 1.8.1

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze: Lubie serwery z whitelista bo jest tam zawsze mila atmosfera, a do tego kocham wojny ;)

Coś o sobie: Jestem Marcel mam 12 lat. Interesuje sie pilka nozna. Jestem bardzo leniwy i nie chce mi sie dalej pisac ;c

mca.png

Opublikowano

Nick z MC:MonsterQ

Premium:brak

Imię:Arkadiusz

Ts3:mam

Mikro:ta

Ile grasz w MC:od Alphy

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze:ponieważ lubie współprace a serwer na którym cala gra polega na wojnach ale nie typu factions tylko dwie wielkie osady jest imponująca :)

Coś o sobie:mam 16 lat , w minecrafta duzo grałem na singleplayer badz na serwerze w małej grupce kumpli , dopiero potem zaczelem grac na serwerach factions ale mniej wiecej ogarniam :)

Opublikowano

Nick z MC:Karolex_PL

Premium:Nope

Imię:Karol

Ts3:Mam

Mikro:Mxl usb.006 posiadam

Ile grasz w MC:od wersji 1.4 beta :P

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze:Poniewaz chce nagrywac z niego na youtube

Coś o sobie:hmm jestem mily nie czituje oraz griferuje :D

50364.png

Opublikowano

Nick z MC: Rzeszowin

Premium: Nie

Imię: Daniel

Ts3: Mam

Mikro: Pewka

Ile grasz w MC: rok

Dlaczego chciałbyś grać na tym serwerze: Szukam fajnego serwera gdzie wraz z którąś z drużyn mógłbym nagrywać filmiki z serwera, a i po za tym napewno ciekawie by sie grało w wiecej osob ;)

Coś o sobie: Nie lubie o sobie opowiadać, poznacie mnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...