Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arius2.pl [Dedyk] [Easy]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh.. Nie grałem w Metina dobre 2-3 lata. Może czas najwyższy wrócić? (klient się już pobiera) :)
Już mam dość gierek typu pay-to-win, gdzie goście potrafia 100k+ $ wywalić, żeby być w topce.

Z Waszych opinii, jak i z prezentacji, wnioskuję, że na serwerze nie wbija się max levelu w kilka dni i można spokojnie nacieszyć się grą. Do zobaczenia w grze, wktrótce :)

Opublikowano

Serwer polecam nie jest na krótka chwile  Eq nie tak łatwo zrobić no chyba ze ma sie szczeście i na pewno nie będziecie sie nudzić.Szybka reakcja Administracji na jakie kolwiek małe błędy.

Opublikowano

Przepraszamy za przerwe techniczną która nie jest zależna od nas. W serwerowni z której korzystamy trwają prace techniczne. Powinny się zakończyć w około 2 godziny.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Polecam serwer, bardzo fajnie sie gra.

Teraz bonusy wchodzą w 20 minut a nie 20h ;P

Exp w miare dobry, Yangi też dobrze lecą.

Jedyny minus to ulepszanie, spędziłem mnóstwo czasu na metkach w red i na mapie 90 a eq epickie na 80 +6..

Ulepki lecą po 2 i jakieś po 3 sztuki i nie zawsze wszystkie..

Czy może gdzieś indziej leci więcej?

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

5 dungeonów pokazanych w prezentacji, kolejne dungeony będą dodawane, gdy max lvl zostanie zwiększony.

Opublikowano

Potrzebuję kilku opinii innych graczy. Podoba wam się serwer? Mam zamiar zacząć grać z kolegą a serwer wygląda bardzo fajnie.

@Edit: Mam problem. Rejestruję się, wszystko dobrze wpisuje i pokazuje mi sie "Wypełnij wszystkie pola poprawnie.!"

BTW kropka przed wykrzyknikiem xD

Opublikowano

Używaj tylko liter i cyfr, nie używaj ę ą . @ czyli znaków specjalnych, czasem nie przyjmuje loginu pisanego z dużej litery, hasło i kod usunięcia postaci nie może być taki sam i wszędzie najmniej 7 liter/cyfr oraz e-mail musi być prawdziwy.

Ewentualnie spróbuj na innej przeglądarce.

Opublikowano

Serv jak najbardzoej POLECAiM 0 bug nic never administracja pomaga graczom od rana do wieczora jesli jest potrzebba nawet po 22 i jesli sa aktywni administracja nie olewa serv tak jak inni admini inny z innych serv.Zapraszam na serv Arius2:)tutaj bedzie ci dobrze:)

Opublikowano

Jak taki fajny serwer ma tak mało odpowiedzi : D

Ponieważ dla dzisiejszych graczy nie liczy się że serwer jest stabilny, bez bugów z bardzo dobrą administracją, w której nie ma problemów wewnętrznych. Teraz liczy się dla nich coś o czym się mówi, nie ważne że w negatywny sposób, nie ważne że postoi tydzień czy 2 :)

Kolejną sprawą jest to że prawie żadne cheaty nie działają na serwerze.

@edit

dodano patch naprawiający kilka błędów klienta:

* usuwanie postaci

* przechodzenie przez pety

* widoczność zbroi 80lvl+0 wojownik

* możliwość używania przycisku dodania pkt umiejętności

http://www.gg.pl/dysk/m0_lJmOgfg_vmk_lJmOh7a4/patch1.1.zip

skaan.png

791f747188ac8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...