Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego jest taki niski poziom graczy?

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ob 704 , najwazniejsze to max camo na perkach , pozatym stoisz i strzelasz 

co do win rate , gdy grasz randomki solo to grasz 1vs 29 , patrz zeby nastukac fragow i dmg a nie wygrac za wszelka cene wtedy staty i  WR samo szybuje do gory .

i pierwsza zasada moich fioletowych kolegow : noobki zawsze wyjezdzaja pierwsi.

pozatym gdy nie idzie: zmien czolg na swoj "OP" , lub zmien server 

Wiesz jak mnie wk**ą tacy "pro" gracze, którzy specialnie wypychają jako osłonę bo sądzą, że gówno pomidorki zrobią? Ja na wszystkich czołgach które mam w garażu mam DOBRE statystyki a te fioletowe nooby na randomkach (niebiescy na szczescie nie...) mnie wypychają... Albo gram z kolesiem z 3DPA (w drużynie przeciwnej) patrze, a ten blokuje TDka i robi dmg... TDka oczywiście rozwaliłem ;) Wku**ł sie na tego nooba przez całą bitwę... I jak tu Polacy mają grać skoro "pro" gracze nam taką a nie inną opinię robią? -.-

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się... nie pamięta wół jak cielęciem był? Cieszcie się że nowych graczy przybywa, bo dzięki temu gra się rozwija. Jak wrzuca do noobów, to jest lajtowo, bo ma się całą mapę dla siebie. A druga sprawa, że WG powinno jakoś oddzielić nowych graczy od starych, zaprawionych w boju wygów. 

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

nowi gracze to nie problem bo oni maja prawo lami bo dopiero zaczynaja

najgorzej jak po 4/5k albo nawet i 30k bitwach dalej nie potrafia oddac 2 skutecznych strzalow i przezyc dluzej niz minute

jak rzuca do noobow to jest lajtowo? chyba kpisz w tedy zanim zaladujesz 3/4 pestke bedzie juz po bitwie albo 2:13 albo 13:2 na takich bitwach rzadko nabija sie dobry dmg

najlepiej jak wrzuca wsrod ogarnietych graczy i wmiare wyrownane druzyny bo w tedy osiaga sie najlepsze wyniki

860331433165800174608.png

Opublikowano

Mnie dobija to, że każdy płacze o to, że ktoś ma golda.

Ktoś kogoś zabije to odrazu noob gold lucker...

Ale też to jest spowodowane tym, że sprzedają konta w których są 6/7/8/9/10 tiery i sie bawią a inni na tym cierpią.

Opublikowano

Złoto jest używane by robić lepsze wyniki, ale niestety duża część graczy i to nawet na dychach wyzywa za złotą amunicje. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale bólem, że ich nie stać.

Opublikowano

Prawda jest taka, że większość dzieci z podstawówki lub z gimnazjum(nie wszyscy, bo osobiście znam kilka osób ogarniętych) myślą, że jak przegrali z 500, 1000, 2000 bitew to są najlepsi, nikt im nie może podskoczyć. Kiedy im coś nie idzie np. * zostają zestrzeleni jako pierwsi lub też * jadą sami na front to zwyzywają innych graczy tylko po to aby odreagować emocjonalnie. Niestety wszędzie jest pełno takich osób, nikt nie jest idealny ale ta gra to przedewszystkim współpraca gdzie nie którzy zapomnieli. 

Opublikowano

Prawda jest taka, że większość dzieci z podstawówki lub z gimnazjum(nie wszyscy, bo osobiście znam kilka osób ogarniętych) myślą, że jak przegrali z 500, 1000, 2000 bitew to są najlepsi, nikt im nie może podskoczyć. Kiedy im coś nie idzie np. * zostają zestrzeleni jako pierwsi lub też * jadą sami na front to zwyzywają innych graczy tylko po to aby odreagować emocjonalnie. Niestety wszędzie jest pełno takich osób, nikt nie jest idealny ale ta gra to przedewszystkim współpraca gdzie nie którzy zapomnieli. 

Zgadza się. Problem jest taki, że czasem nawet zieloni-fioletowi gracze nie chcą współpracować. Mają swój plan na bitwę i tyle. Na CW, 7/42, kompaniach jest strategia, rozstawiający i zgranie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...