Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie rozmawiałem z Kudłatym na GG, Napisał że:

- serwera nie będzie, bo niema się ktos zajmować, że "rozdajemy EQ".

Co do kasy z Dotacji napisał że nie zwróciło się nic, nawet połowy tego co dał na serwer,

i że jest stratny około 1000 zł.

Nie wiem co napisać na zakończenie, Hmm ..

Że fajnię się z Wami grało :)

Pozdrawiam Wszystkich .

Opublikowano

@up

Czemu xD ale dedyka sie nie oplaca kupowac bo i tak to jest wielka strata kasy !! no chyba ze ktos wygral w totka 15 milionow to moze sobie pozwolic lub nie ma na co kasy wydawac zarobionych xD

Opublikowano

To teraz dzieci zaczną płakać że mogli wydać kasę na SM niż na "kunie: na L99....

200 post :D

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

@autor : a mógłbyś pokazać ową wiadomość jak z nim gadałeś i jak on potwierdza ,ze l99 w 100% padł ?Bo nie wierze ,że padł ...

Bo tak na słowo to ja mogę powiedzieć ,że np. jutro bedzie koniec świata O_o

pedo-dog.gif

Opublikowano

@up

była informacja na forum nawet ;)

Autor skopiował to po prostu z ich forum.

Wiadomość pisał Andrzej13

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Jak UP. Andrzej13 napisał nawet tam na tym forumowym chacie piszą że koniec l99 jest... Tylko jedno mnie dziwi: Czemu na stronie głównej nie ma tej wiadomości oO?

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Gdyby server miał paść to Kudlaty albo Bambus3k napisali by to w normalny sposob i przedstawili sprawe jasno na STR głownej jak narazie trzeba czekać na dalsze info od jakiegoś GA bo te posty ze l99 off4ever są wyssane z palca :)

a po za tym napisał ze jest 1000zł w plecy tak? to looknijcie na str serva ranking i zobaczcie na 1str jest 100 osob z czego widac ze max 20 nie kupiło boja , wiec 80 userów wydało 10zł na 11lvl konia więc niech niby nie gada ze jest w plecy

Opublikowano

Ale tego tematu o L99 już nie ma xD. MOU pewnie usunął... A pisałem do tego Bambusa to nic nie odposiał...:F A podobno na GG Kudłatego jest opis że już nie będzie L99...

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

I tak serwer troszQ lipny. Rozumiem serwer nie 4 fun ale exp prawie jak na PL to przesada, a wdodatku płatny IS koń 21 Zł

hahha to chyba nie grales na l99

po 1 exp duzo duzo lepszy niz na PL

po 2 kon 10zl (skladka na server tak jakby)

po 3 IS nie było

Opublikowano

Mi tylko szkoda czasu przegranego na nim a kasy na konia nie wydawalem bo mowilem ze serw kiedys padnie ;]

dlatego teraz wracam na PL i nie bede gral na privach ;]

pozdro Goku/Piccolo z l99 ;]

54585309939136444418.png

Opublikowano

Mi sie ten Serv podobał.Dobrze ze sie trudno robiło skille na P bo trzeba bylo zarobic kase a nie jak na innych serverach fasolka 5k kamien 200k a z dziekigo psa 40k.To był nawet server 4fun ,ale trzeba umieć grać.Szkoda ze juz nie bedzie dzialal :(

Opublikowano

Starczy już, autor podał info, że OFF 4 ever więc nie ma co się rozwodzić czy był fajny czy lipny... Są gusta i guściki. Zamykam.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...