Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jakiś youtuber ma takiego skina?

Ass4nit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jakiś youtuber ma takiego skina lub podobnego? Jeśli tak to moglibyście mi podesłac jakiegoś fajniejszego skina?

post-1090792-0-45631900-1398502646_thumb.png

Opublikowano

Takiego skina nie widziałem, ale nie wiem, może jakiś mniejszy YT'er takiego ma :D

Choć wątpię. A jeżeli szukasz jakiegoś dobrego skina, popatrz na planet minecraft

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Takiego skina nie widziałem, ale nie wiem, może jakiś mniejszy YT'er takiego ma :D

Choć wątpię. A jeżeli szukasz jakiegoś dobrego skina, popatrz na planet minecraft

Nie mogę znaleźć odpowiedniego skina dla mnie więc chyba zostanę przy swoim skinie :)

Opublikowano

Zrób sobie skina sam, to będziesz miał pewność że jest unikalny. Tutaj łap stronkę, na której z łatwością go sobie przygotujesz:

http://minecraft.novaskin.me
Jedną z największych zalet kont premium jest możliwość wprowadzenia do gry czegoś swojego. Nie marnuj tego przywileju na skiny z internetu. :)

Ja przygotowałem sobie naprzykład coś takiego. Zajęło mi to 10-15 minut i myślę, że było warto.

Omk0AFX.png

Opublikowano

@up

Pooglądaj tuty na YT, na pewno coś znajdziesz, a jak nie to się nie poddawaj!

Wykorzystaj tzw. światłocień, te miejsca "bardziej narażone na światło" jaśniejsze itd :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Takiego skina nigdy nie widziałem na YT, a właściwie też nie widziałem w MC! :P

Polecam ściągnąć skina i go przerobić na własne potrzeby, ja tak zrobiłem i mam świetnego skina, którego nie zmieniam chyba od roku! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Ten skin nie jest fajny. Jest kiepski. Właściwie jest zupełnie beznadziejny. A jak juz mamy być szczerzy to nie pokazywalbym sie nikomu z czym stakim.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Ten skin nie jest fajny. Jest kiepski. Właściwie jest zupełnie beznadziejny. A jak juz mamy być szczerzy to nie pokazywalbym sie nikomu z czym stakim.

Chłopcze może mu się taki podoba więc nie mów iż byś się nigdzie nie pojawił .

Co do tematu nigdzie na YT Nie widziałem jakiegoś youtubera z takim skinem :D A specjalnie oglądałem takich którzy mają mało subów.

Opublikowano

Jeśli zrobiłeś tego skina sam to zapewne nikt więcej go nie posiada, aczkolwiek możesz go w jakiś sposób oznaczyć że należy on do CIebie i jesteś jego autorem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...