Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uridium

vanssar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie ile urki zarobie poprzez 7 godzin lata na 450 speeda na 4-1 bez podwajacza? Wyciagne na godzine z 2,5k ? Czy moze przeniesc sie na inna mapke?

Opublikowano

Przez głupie schładzanie boxów nie opłaca się zbierać 7 godzin pod rząd. Ja na 450 speeda na 4-1 bez PETa i bez podwajacza wyciągam w pierwszej godzinie 3k - 3,5k, w drugiej ok 2,5k, w następnej ok. 1,5k. W czwartej godzinie z rzędu zbieram już ok. 800 uri, a w piątej ok. 300... Najlepiej więc zbierać 2-3h, zrobić 2h przerwy, żeby boxy się "zresetowały" i znowu zbierać 2-3h. W ten sposób zrobisz średnią ok 2,3k - 2,5k na godzinę. Przenosić się na inną mapę nie ma sensu, bo na wszystkich zwykłych mapach testowałem i zbiera się 2 razy mniej...

Opublikowano

Straszna sraka z tymi schladzaniami jest nikt mnie do klanu nie przyjmie bo nie mam fulki a teraz mam 19mln na sb...

A ustawienie bota na x-2 i bicie streunerow i lordakii 7 godzin da wiecej urki niz z tych skrzynek?:D

Opublikowano

Na forum pisali ze schladzanie zniesli ale tak naprawde napisali to aby ludzie uzywajacy boxybotow dali sie wpuscic w bany. Czyli tlumaczac schladzanie dziala ale admini chceli nas oszukac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...