Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Wyłączanie i włącznie dropu cobbla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up spoczko dzięki za info ;D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ehh. Jednak nie jest tak kolorowo. :( Po pewnym czasie,kiedy plugin działa bez zarzutów z OtherDrops,później blokuje drop wszystkiego ze stone. Trzeba wpisać /reload,żeby znowu wszystko było w porządku. Mam nadzieję,że to coś pomoże. :)

mcgc.gif

Opublikowano

Mam jedną rade, zamiast wpisywania zbędnego /cobble on/off zrób żeby podczas wpisywania /cobble zmieniala sie zmienna i przy wpisywaniu tej komendy odczytywała ją, wtedy samo by ustawiało na on/off

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up jak byś przeczytał temat to byś wiedział iż już jeden użytkownik to zaproponował lecz nie mam teraz czasu żeby to wykonać.

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ref
Nowa wersja dostępna!

Nowy download!

@offtop

Kurde jak mnie tu dawno nie było xD

@Edit

Kolejna wersja 3.3 już dostępna!!

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...