Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za wh

Discreet17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobacz na maila, jak dostałeś bana i wiadomość z automatu to znak, że trzeba przestać używać WH :D Jeśli zwykła wiadomość to GM Cie nakrył

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Gram 3 dni na wh, sh itp na TBD po 4-5h dziennie i nic xD nawet ani razu gm nie widzialem, gralem tez na s25(nw jaki to teraz serwer) wbiem 50lvl+ na samych hakach, a konto mam do teraz ;) To zalezy czy ktos na Ciebie doniesie administracji (no chyba) ;)

#JebacSygnatury

Opublikowano

Ja przez dwa lata grałem na hackach.. non stop i ani jednego bana ;p teraz zacząłem na tbd i po 6h od razu banik ;p expiłem z kolegą on tylko stał.. a obok nas expiło jeszcze trzech typa na wh.. i o dziwo ja dostałem bana a Ci obok nie ^ ^
Wiadomość z automatu dostałem ;d 

Opublikowano

Zobacz na maila, jak dostałeś bana i wiadomość z automatu to znak, że trzeba przestać używać WH :D Jeśli zwykła wiadomość to GM Cie nakrył

Jak automat zablokuje, to nie dostaje się wiadomości email. Przynajmniej ja nie  dostałem i sporo moich znajomych też nie - za moda.

Opublikowano

Każdy kto używa niedozwolone oprogramowania, normalne, że dostanie bana. o.O

1ytqg0.jpg

Widocznie miałeś pecha, ja używałem od początku gry FB i na dropkach różnych botów i nigdy nie dostałem bana. Widocznie używałeś jakiegoś wykrywalnego WH albo miałeś pecha i ktoś to zobaczył.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

Ale w KamerModzie jest taka opcja, że jak GM jest w pobliżu to wywala z serva :)

Nie wiem czy to coś daje...

nie reklamujemy kanałów yt. (ostatnie upomnienie).

Opublikowano

Ale w KamerModzie jest taka opcja, że jak GM jest w pobliżu to wywala z serva :)

Nie wiem czy to coś daje...

I co z tego? Jak teraz 90% banów leci z automatu bez ingerencji GMa w grze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...