Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Lagsy!

longfa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://imgur.com/kslIVHZ

Te wyzej to obrazek. I problem jest w  tym ze wbijam na serv i mam takie lagsy i nie dam rady grac to sie dzieje nakazdym servie nawet na PL'U.  Lacze odpada 1.6 MB/s tak samo jak i karty graficzne bo mam 2 GB. Ramu mam 6 GB . Windows 8. Nie czepiac sie windowsa, pierw puknij sie w leb a potem pisz ten windows rozni sie interfejsem a wszystko dziala tak samo jak w 7.   A w tym lagu to mam tak jak na SS  jedynie ze moge chodzic czyli ze gra jest jakby spauzowana a ja moge bic moby itp ale ja nie mam obrazu jak daje im dmg tylko animacja jak je bije ale ten blad jest po mojej stronie bo koledzy widza co robie podczas lagu. Ale ja mam all spauzowane. Probowalem gameboostra i nic.

Opublikowano
http://imgur.com/kslIVHZ

Te wyzej to obrazek. I problem jest w  tym ze wbijam na serv i mam takie lagsy i nie dam rady grac to sie dzieje nakazdym servie nawet na PL'U.  Lacze odpada 1.6 MB/s tak samo jak i karty graficzne bo mam 2 GB. Ramu mam 6 GB . Windows 8. Nie czepiac sie windowsa, pierw puknij sie w leb a potem pisz ten windows rozni sie interfejsem a wszystko dziala tak samo jak w 7.   A w tym lagu to mam tak jak na SS  jedynie ze moge chodzic czyli ze gra jest jakby spauzowana a ja moge bic moby itp ale ja nie mam obrazu jak daje im dmg tylko animacja jak je bije ale ten blad jest po mojej stronie bo koledzy widza co robie podczas lagu. Ale ja mam all spauzowane. Probowalem gameboostra i nic.

Klikasz prawym na ikone .exe clienta ktora ospalasz gre i ustawiasz priorytet na najnizszy :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

ja tak mam jak mam mały zasięg więc znam tylko taki powód bardzo możliwe że poprostu masz mały zasięg i szybkości transferu nic tu nie ma do gadania :-)

Opublikowano

40Mil to b. duża odległość. Ja mieszkam od mojego operatora 3 równe mile. 

30Mb/s down i 1.8Mb/s up i 0 lagów (jedynie w mieście ale to już wina serwerów) 

Na początek panie to jaki to PC parametry nie ilość a jakość się liczy 'nazwy' nie numerki. 

graphic.png
Opublikowano

1. Przez WiFi ciagne lub przez kabla nie ma roznicy. 

2. Maly zasieg? 40 Mil mieszkam od stacji z netem.

Jesli ktos siedzi na stacjonarnym ( podlaczony kablem ) bedzie tobie ( wi-fi ) zabierac Tobie cale lacze, dlatego, ze internet dziala szeregowo czyli stacjinarny bedzie mial wszystki i zawsze max lacze a ty bedziesz mial ochlapy jesli ktos bedzie cos sciagnac ze stacjonarnego ( ja tak mam )
1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...