Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić trainera do Fifa World ?

arturbemolxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy, że użyjesz pierwszego lepszego programu do zmiany IP. 

Dokładnie tak.

Taki temat jest nawet w poradnikach.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

z tego co wiem to jak robi sie trainera to trzeba na online i dziala tylko na online (czy sie myle) ?

Zależy jakiego robisz.

Można zrobic pod offline też.

Ale ten bedzie wolniej dzialal

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Na rozlaczenie gry znam lepszy sposób : 1.właczasz CE(spolszczone) 2. Edycja > Ustawienia 3. Przyciski  4.Spauzuj zaznaczony proces . 5 Robimy binda (najlepiej shift+p ale mozna robic jak kto woli) 6. Wlaczamy fife world. 7. W CE zaznaczamy proces fifaworld.exe. 8. Podczas gry w UT przyciskamy shift+p (albo inny bind zalezy jaki sb ustawiliscie) na 10 sekund. 9. Klikamy shift+p ponownie. 10. UTRACONO POŁĄCZENIE Z PRZECIWNIKIEM :)

11. Tymze sposobem mozna robic takze sztuczne "lagi" w grze. Wystarczy ze przytrzymamy shift+P (po prostu trzymac).

Opublikowano

VerexPL Skoro trainer ktory zrobiles dziala tylko tobie to może napisał byś poradnik jak zrobić samemu sobie taki trainer.Bylo by miło :)

Opublikowano

Jak już wyskanuje kilka goli i będe miał te adresy, a wiadomo, że jest ich sporo to jak się zabrać do szukania tego właściwego?

Opublikowano

Okej ludzie !
Zrobilem juz niby "trainera" znaczy nie trainera bo zmienia tylko wynik i.. kiedy zmienie juz wynik na onlinie na 5 . pisze 5 :0 . rozlacze sie z przeciwnikiem za pomoca pauzy w CE i ? nie dostaje wgl coinsow za mecz (expa dostaje :O) a w bilansie dodaje mi 5 wygranych ! nie wiem czemu ! pomozecie ? moze chodzi o moj sposob rozlaczania z przeciwnikiem ? moze to przez to nie dostaje coins  ?

btw. zrobilem zmiane wyniku gospodarza i rzeczywiscie bylem gospodarzem a jednak nie dostalem coinsow ani pktow  do nastepnej ligi (tylko exp ) dziwne

edit: w historii meczow nie ma nawet tego meczu :x

Opublikowano

no wlasnia cos mi nie zalicza ale pisze "wygrales mecz 5:0 swietna robota" lol poradzcie cos :x pewnie chodzi o moj sposob rozlaczania z przeciwnikiem co sadzicie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...