Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemoria.pl [Dedyk] [Medium]

koniak321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie mniej ? xD nie no swiruje szkoda ze tak malo osob gra licze zagrzac tu miejsca na dluzej szukam serwera do solowania juz baaaardzoooo dlugo a ten przypmina bardzo she*long mt2 :>

@Edit na start jest militar czy bojowiec. Na ss widze militara na filmikach bojowca.

@Edit 2 już mnie odstrasza kolor cyfr (dmg)

Bojowiec

Kolor cyfr będzie zmieniony.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HeHe Pliki Aline jeszcze Używacie ich bez zgody drugiego z Właścicieli serwera :)

piszesz 150+  przy eventach dochodzi o 250 ? :D To dlaczego licznik na stronie usunęliście ?? Tam pokazywał max 100 osób w godzinach szczytu w dzień weekendowy  50-70 Trochę dziwne :) dodam jeszcze że licznik na stronie był podkręcony wiec zapewne nawet tej stówy nie było ;)

i z tego co wiem To nawet bugów nie usunęliście z expem i kilkanaście innych :)

Opublikowano

DLACZEGO MOJA POSTAC JAK I KONTO JEST USUNIETE TU DAJE SS ZE MIALEM LVL POSTAC ITP.. A RESETU CHYBA NIE BYLO BO SA CI SAMI W TOPCE

post-173780-0-95606500-1400106436_thumb.jpg

Opublikowano

DLACZEGO MOJA POSTAC JAK I KONTO JEST USUNIETE TU DAJE SS ZE MIALEM LVL POSTAC ITP.. A RESETU CHYBA NIE BYLO BO SA CI SAMI W TOPCE

upss Wiesz to jest ss z czasów jak byli starzy administratorzy więc dziwne że teraz był też włam i ten sam i te same raty i ten sam dialog na chacie :D Ktoś tu próbuję oszukać/wyłudzić ? :)

po za tym kolego Postaci BrudnyHarry w rankingu ani na serwerze nie ma. :D 

Pozdrawiam.

P.S. co nie zmienia mojego zdania na temat serwera:)

Opublikowano

Wbijać na serwer. Łatwy start jest wszystko ogarnia się bez buffa. Można się jeszcze wybić. Gracze w chunjo pomocni nie wiem jak jinno xD

Rogue 78 lvl ( dziś może 90 ) eq +9 perf :>

titan.jpg
Opublikowano

HeHe Pliki Aline jeszcze Używacie ich bez zgody drugiego z Właścicieli serwera :)

piszesz 150+  przy eventach dochodzi o 250 ? :D To dlaczego licznik na stronie usunęliście ?? Tam pokazywał max 100 osób w godzinach szczytu w dzień weekendowy  50-70 Trochę dziwne :) dodam jeszcze że licznik na stronie był podkręcony wiec zapewne nawet tej stówy nie było ;)

i z tego co wiem To nawet bugów nie usunęliście z expem i kilkanaście innych :)

Tak, pokazywał 70-100 osób online, ale przed reklamą. Dostęp do licznika mamy tylko my, w ten weekend dam ci screena z liczbą osób online.

A co do bugów, to mało ich już zostało, każde mniejsze poprawiamy w ciągu 24/48h, zaznaczam, że nie siedzimy 24/7 przy komputerze.

P S Twój serwer upadł i hejtujesz nasz? O jak przykro...

Opublikowano

Tak, pokazywał 70-100 osób online, ale przed reklamą. Dostęp do licznika mamy tylko my, w ten weekend dam ci screena z liczbą osób online.

A co do bugów, to mało ich już zostało, każde mniejsze poprawiamy w ciągu 24/48h, zaznaczam, że nie siedzimy 24/7 przy komputerze.

P S Twój serwer upadł i hejtujesz nasz? O jak przykro...

Tylko że Nemoria To serwer mój jak i nazwa i Pliki czy też client gry nie jest wasz Zgodziłem się abyście używali mojej nazwy ? Lub też plików ? :) no właśnie szczycisz się nie swoją pracą a bugów jest masa tylko o tym wy nie wiecie :) Jak przystało na pliki Aline . bo my wszystkiego nie naprawiliśmy a wchodząc na "wasz" Serwer widzę dalej to samo co było na naszej wersji :) Więc pomyśl kolego i nie pozwalaj sobie za dużo.

Opublikowano

Tylko że Nemoria To serwer mój jak i nazwa i Pliki czy też client gry nie jest wasz Zgodziłem się abyście używali mojej nazwy ? Lub też plików ? :) no właśnie szczycisz się nie swoją pracą a bugów jest masa tylko o tym wy nie wiecie :) Jak przystało na pliki Aline . bo my wszystkiego nie naprawiliśmy a wchodząc na "wasz" Serwer widzę dalej to samo co było na naszej wersji :) Więc pomyśl kolego i nie pozwalaj sobie za dużo.

Twoja nazwa? Dlaczego domena jest zapisana na nas?

PS Dzięki za ref'owanie tematu  :rolleyes:

Opublikowano

Twoja nazwa? Dlaczego domena jest zapisana na nas?

PS Dzięki za ref'owanie tematu  :rolleyes:

Tak jest moja nazwa A domena na was ?? Dziwne może dlatego że kret domenę wykupywał nie ja ? :) więc pomyśl trochę :) zrób coś swojego . a i naucz się pisać 

( P S ? Raczej P.S.) Leci na gotowcu Aline :D Bay

Opublikowano

Tak jest moja nazwa A domena na was ?? Dziwne może dlatego że kret domenę wykupywał nie ja ? :) więc pomyśl trochę :) zrób coś swojego . a i naucz się pisać 

( P S ? Raczej P.S.) Leci na gotowcu Aline :D Bay

Pisze się wykupował.

PS 

http://niekalecz.blox.pl/2010/02/PS-PS-czy-PS-czyli-postscriptum.html

Chyba jednak tobie przyda się lekcja pisania.

@topic

Dziś powinien pojawić się patch z najnowszymi aktualizacjami klienta.

Obserwujcie nasze forum!

Opublikowano

Na serwerze gra mniej niż 100 osób.

Porażka, nie trzeba było w poprzedniej wersji rozdawać eq z navi to może by było+100 ;]

Jakieś dowody, że administracja na poprzedniej wersji rozdawała eq z navi?

Tak na marginesie: jest nowa administracja.

Opublikowano
Jakieś dowody, że administracja na poprzedniej wersji rozdawała eq z navi?

No jasne, w prezentacji pierwszej nemori wstawiałem ss jak rozdawali eq z navi w m1.. beka

Przez końcem serwera wyrzucali, a potem na forum pisało coś ala:

Spierdalaj x coś tam na jednego lamusa, co wypłacił 200zł od sponsora a nic na serwerze nie robił.

Beka.

Tak na marginesie: jest nowa administracja.

Wiem, wiem.. sprzedał ci serwer za paczke chipsów w szkole?

Przecież administracja miała po 15 lat ludzie :)

Heniek.

Opublikowano

No jasne, w prezentacji pierwszej nemori wstawiałem ss jak rozdawali eq z navi w m1.. beka

Przez końcem serwera wyrzucali, a potem na forum pisało coś ala:

Spierdalaj x coś tam na jednego lamusa, co wypłacił 200zł od sponsora a nic na serwerze nie robił.

Beka.

Wiem, wiem.. sprzedał ci serwer za paczke chipsów w szkole?

Przecież administracja miała po 15 lat ludzie :)

Nie nie miała po 15 lat Wypowiada się tutaj z tej strony Menor który był głównym założycielem serwera Nemoria wraz z Kolegą Łukaszem który poleciał w kulki.I ten serwer nie wybije się a co do Navi to Kochany GA Rayker który wyłudził od Sponsora miesięczną kase i z nikim się tym nie podzielił a gówno robił to on wszystko rozdawał potem Łukaszowi na ts płakał i się żalił że to ja rozdawałem, owszem miałem prywatną postać lecz grałem na niej jako zwykły gracz.Mogę nawet SS`y wstawić jak znajdę na GG Archiwum z jego rozmową co wyczyniał ten małolat. 

Pisze się wykupował.

PS 

http://niekalecz.blox.pl/2010/02/PS-PS-czy-PS-czyli-postscriptum.html

Chyba jednak tobie przyda się lekcja pisania.

@topic

Dziś powinien pojawić się patch z najnowszymi aktualizacjami klienta.

Obserwujcie nasze forum!

Ty mnie nie będziesz uczył, byłeś zerem jesteś zerem i będziesz zerem buga z głupim expem nie ogarniasz który nadal jest na serwerze czy też bugowania Biżuterii takiej jak np: Branza z łez czy też ebonitowa albo kolce :) Jedziesz na gotowcu Aline i tak się to kończy ( nie zapomnij zabezpieczyć serwera przed Niemieckim Bash-Panelem nie są zablokowane te pliki ) :)

Opublikowano

Ile mniej więcej ludzi online?

Zależy. W dzień 150+. Przy eventach trochę więcej.

Zapraszamy do gry.

Przypominamy o koniecznym spatchowaniu gry.

Autopatcher uruchom jako administrator!

Opublikowano

Najlepiej na Easy grać u nas trzeba się pomęczyć żeby coś osiągnąć. Serdecznie zapraszam nowych graczy na serwer :)

Męczyć męczeniem, ale niektórzy pracują i mają męczęnie się nacodzień, a grać w metina grają dla zabawy, a nie żeby jebać bonusy (najnudniejsza rzecz  w historii gier ever) 16 tysięcy godzin. 

Server może być fajny, ale robienie bonusów wszystko psuje, nie wiem czemu się tak upieracie żeby nie było łatwo, skoro ktoś i tak injectorem może BS'a sobie zrobić i tak niszczyć 99% servera. 

Opublikowano

20zzo9i.jpg

Pokaż jak bardzo znasz się na naszym serwerze!

Konkurs OX odbędzie się 28.05.2014 o godzinie 18:00

Liczba rund: 2

Nagrody:

- Pieczęć Dzika Wojennego (480h)

- Kupon 100SM

W trakcie trwania konkursu przewidujemy mniejsze nagrody   wink.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...