Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem.

Koleś z gry włamał mi się na konto, nie wiem jakim sposobem, znam jego nick, itp.

Zmienił na tym koncie e-maila, hasło. Wszedłem na swojego maila i anulowałem zmiane.

Potem koleś zmienił maila tym bugiem co od razu zmienia, i nie moge się dostać na konto.

Czy moge go zbanować? Znam jego nick, bo na drugą moją postać, sklepową pisze co chwila "i co noobku mam twoje konto"itp.

Prosze o odp.

niespamujemy.gif

Uzależniony od zmieniania telefonów xD

Opublikowano

Raczej nie ponieważ nie masz na to dowodów tak samo ja mogę do MaveR'a napisać że mam jego konto...

Team nic z tym nie zrobi.

Opublikowano

@UP jest szansa że mu odda konto. Jak świnie zaczną latać, albo dzieci w metinie nauczą się ortografii :P

11.jpg

Opublikowano

Witaj w świecie Metin2.pl gdzie team bierze kasę ale jebie na postać...

@EDIT: Team w sensie GM oraz GF...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Może jak byś napisał do GM i by sprawdził IP logowań tych postaci i e-mail to oś by zrobił, ale wątpliwe bo Team M2 jest strasznie leniwy

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Pisz do Teamu oni mogą wykryć tego buga. Co wy tak cięci na ten Team PL jesteście? Co wy od nich cudów oczekujecie czy co?

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Wyślij do Santoni ticketa zeby sprawdziła zmianę emaila na twoje id i dostanie bana chłopak tak jak ja :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Może jak byś napisał do GM i by sprawdził IP logowań tych postaci

i co z tego, ze sprawdzi jak im nie mozna podawac adresow ip z ktorych byly logowania ?... mialem to samo ze swoim mentalem 64... wlamali mi sie na konto zajebali eq, wchodze na irc pisze do jakiegos gma i mi gada ze "nie mozemy udzielic takich informacji"... jebany shit

Wyślij do Santoni ticketa

co to znaczy wyslij do santonii ticketa ? mam do niej napisac maila ? -,- i czekac az odpowie ?(bo w to watpie), czy mam wejsc na irc, ktory juz nie dziala i czekac az sie pojawi santonia ?

nawet nie znam maila santonii... raz ma [email protected] a raz [email protected] -,-

xxx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...