Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowa generacja serwera skyblock -- reaktywujemy system skyblock.

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak:
- Other Drops - odpowiednio skonfigurowane ( plugin dodaje drop z stone'a ),
- Challenges - odpowiednio skonfigurowane ( plugin dodaje challenge, ktore mozemy wykonac,  zeby dostac nagrode ),
- Nie pamietam nazwy - ( Dodaje nether w godzinach 18-20 )

Licze na lajka :C

Opublikowano

Wiec tak:

- Other Drops - odpowiednio skonfigurowane ( plugin dodaje drop z stone'a ),

- Challenges - odpowiednio skonfigurowane ( plugin dodaje challenge, ktore mozemy wykonac, zeby dostac nagrode ),

- Nie pamietam nazwy - ( Dodaje nether w godzinach 18-20 )

Licze na lajka :C

Troche slabe...

CAMDNAx.png

Opublikowano

@xMruczek

widze ze dalej bol dupy jak wylecial za dawanie givow...

@topic

Moze za rozbudowanie wyspy bedzie dostawalo sie pkt a za odp. ilosc pkt dostanie sie rang ktora bedzie miala nowe enchanty/kity itp:)

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@xMruczek

@topic

Moze za rozbudowanie wyspy bedzie dostawalo sie pkt a za odp. ilosc pkt dostanie sie rang ktora bedzie miala nowe enchanty/kity itp:)

Hmm ciekawe, moze sie uda zrobic ;)

CAMDNAx.png

Opublikowano

Kilka propozycji

1. Ranking wysp, jak jest /rank, bardziej rozbudowana - większy ranking.

2. Misje - za wykonanie dostaje się nagrody, są różne poziomy misji - łatwy, średni itp.

3. Lvl za kopanie jak jest teraz

4. Rozbudowany sklep

5. Villagery, w których można wymieniać itemki 

6. Eventy typu najładniejsza wyspa, parkour, pvp

7. Bardziej urozmaicony ItemShop

8. Więcej administracji, m.in. KidMod - moderator na okres próbny, ChatMod - ogarnia chat, żeby nikt nie spamował/floodował, bo często nikogo nie ma (możesz zrekrutować z FP w końcu)

9. Bardziej rozbudowana komenda /pomoc - żeby było tam /ma help itp.

10. Usuń komendy pod /is i zostaw te z /wyspa

11. Jakiś system chatu np. wpisuje ktoś komendę /wyspa chat i wtedy jak coś napisze to wyświetla się [Wyspa] Player: elo i tylko widzą to ludzie z tej samej wyspy

12. Inne nagrody z MobAreny niż te standardowe

13. Regulamin na spawnie

14. Epicki spawn, nie robiony pędzlem i setowanym :P

15. Rekrutacja na budowniczych

16. Event OX (podajesz pytanie tak lub nie i gracze idą odpowiednio na O lub X) najlepiej 2 razy w tyg.

17. Nazwanie itemków craftingach na spawnie, żeby się nazwa wyświetliła po najechaniu celownikiem na item

Pozdrawiam MrShenTi_

tenor.gif

Opublikowano

@xMruczek

@topic

Z BULWERSEM DO PIZD:

KURWA MAC ile razy mam POWATARZAĆ WAM KURWA DZIECUCHY że sam odszedłem, a potem rozdałem itemy ? Chcesz dowód ? Idz sobie kurwa do dose, albo do kleszczersa. Nie wiesz, to sie do chuja pana nie udzielaj, i graj tam dalej, nie sobie na tobie gruby kleszczor zarabia, bo kradł, kradnie i bedzie kradł, a sprawa znikających vipów dalej, bedzie i MAM WYJEBANE ZE DOSTANE TERAZ BANA NA MPC I TAK ZALOZE WPIZDE KONT BO MAM ZMIENNE IP :*

10732745374541468291.png

Opublikowano

Możecie też zrobić konkurs na GamePlay serwera, 3 najlepsze wygrywają np. 1 miejsce ExtraVIP na 2 miesiące, 1kk $, jajo smoka; 2 miejsce ExtraVIP na 45 dni, 750k $, jajo smoka; 3 miejsce ExtraVIP na 30dni, 500k $, jajo smoka (jajo smoka, bo to chyba jedyny item, którego nie da sie zdobyc :P), a pozostałym za udział symbolicznie ExtraVIP na tydzień/dwa tyg, no chyba, ze praca jest zrobiona bardzo "na odwal"

tenor.gif

Opublikowano

Zapewne robisz z defabrikle....
Daj Skyblock jako HC.
Czyli 3 padnięcia ban na nw 10 min . :D

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Może tak 3 rodzaje sb na 3 podserwerach i, każdy skyblock inny Skyblock(Podstawowy), Seablock, Mineblock

lechus1412.jpg

Luffy D.Monkey 400mln Beri

Pomogłem?. Daj like :)

Opublikowano

Może tak 3 rodzaje sb na 3 podserwerach i, każdy skyblock inny Skyblock(Podstawowy), Seablock, Mineblock

Chodzi Tobie o cos w stylu networka tylko,ze z trzema stylami skyblocka ?

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...