Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO mapy sie dlugo pobierają

DemomanHACK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem wszystkim moim kolegą mapy się pobierają w parę sekund mają gorsze łącze niż ja i mają słabsze komputery, a mi i tak pobierają się mapy w 20 minut.

Pozdrawiam i proszę o pomoc

TiREX

Opublikowano

Pobierają mapy czyli? Jakieś niestandardowe, czy po prostu wchodzisz na np. de_dust2 i serwer długo ci się ładuje?

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Moze ktos ci neta na wifi kradnie. Masz wlaczonego tlyko steam cs i pobieranie czy inne skype itp co lacze zabieraja?  Niektore mapy duzo waza i sie dlugo pobieraja tez tak mialem. Ja ci polecam normlanie na serwerach fast dl pobierac i  grac a nie na niestandradowych co mapy po 100 mb maja.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Moze ktos ci neta na wifi kradnie. Masz wlaczonego tlyko steam cs i pobieranie czy inne skype itp co lacze zabieraja?  Niektore mapy duzo waza i sie dlugo pobieraja tez tak mialem. Ja ci polecam normlanie na serwerach fast dl pobierac i  grac a nie na niestandradowych co mapy po 100 mb maja.

Nikt nie kradnie, moim kolegą pobierają się w 2 minuty max. Mi się pobiera na około 30-60sekund 1% mapy, która waży 20mb. Muszę wychodzić z csa i tą mapę ściągać np. przez banana itd. zeby mi się szybciej ściągnęlo, bo tak to nawet nie zdąrzyłbym do bożego narodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...