Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Curse Voice

Evaneth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki ,ale nie skorzystam ,wolę pozostać na wszelki wypadek ,, w pełni czystym graczem ''.

Ale dostaniesz + za pracę ,estetycznie i wszystkie informację są na miejscu.

+

program jest zatwierdzony przez riot i nie ma za niego nawet ostrzezen

Opublikowano

Oby więcej takich poradników! 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Nie polecam już tego programu Riot wypowiedział się że będzie to banowane także na serwerach Europejskich.

Opublikowano

Program jest ok, jednak każdy praktycznie posiada już jakiś program komunikacyjny a timery wystarczy zapisywać na chacie. Więc dla dużej ilości graczy program niepotrzebny.

Opublikowano

Program jest ok, jednak każdy praktycznie posiada już jakiś program komunikacyjny a timery wystarczy zapisywać na chacie. Więc dla dużej ilości graczy program niepotrzebny.

Tu raczej chodzi o komunikacje głosową z resztą drużyny.

Jak się gra premade z ziomkami to się siedzi na TS czy skypie. Ale..

Gdy grasz soloQ to nie ściągniesz każdego na skajpaja etc.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Na serwerach EU i tak będzie teraz praktycznie nieprzydatny, mało osób potrafi rozmawiać biegle w języku angielskim, no chyba, że spotkasz swojego.

CV będzie przydatny na Brazil czy Russia gdzie ludzie mówią biegle w jednym języku.

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Opublikowano

Na serwerach EU i tak będzie teraz praktycznie nieprzydatny, mało osób potrafi rozmawiać biegle w języku angielskim, no chyba, że spotkasz swojego.

CV będzie przydatny na Brazil czy Russia gdzie ludzie mówią biegle w jednym języku.

Spotkanie polaka na EUNE to nie jest jakieś trudne zadanie. A po za tym z tego co mi wiadomo to na Brazilu za CV lecą bany.

76561198053546969.png

Opublikowano

Curse voice aktualnie jest za darmo. Testowałem i musze napisać, że średnio jestem z tego zadowolony. Zawala tylko dysk (24mb a jednak ;D). Timery usuniete, szukasz teamu poprzez curse, a i tak wszystkich bez masz. Srednio oplacalna sprawa.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Curse voice aktualnie jest za darmo. Testowałem i musze napisać, że średnio jestem z tego zadowolony. Zawala tylko dysk (24mb a jednak ;D). Timery usuniete, szukasz teamu poprzez curse, a i tak wszystkich bez masz. Srednio oplacalna sprawa.

Pozostaje czekać, aż RIOT wprowadzi chat głosowy do gry. Tak jak jest w Counter Strike przykładowo.
313561454060320945952.gif
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...