Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściny w minecrafcie

FikusPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem,który polega na tym,że co 3-6 min lub więcej fps spadają do 2-3.Ustawienia graficzne nie mają znaczenia moge ustawić na fast i odległość na tiny a dalej 2-3 fps.Komputer czyszcze CCleanerem i Ashampo WinOptimizer.

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Opublikowano

Grasz na lapku? Masz mody? Ja tak miałem gdy uszkodziła się karta grafiki (spaliła się)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Gram na laptopie,a karta jest w porządku,ponieważ inne gry chodzą jak zwykle.Temperatury podzespołów też są w normie.Jedyna modyfikacja to Optifine.

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Opublikowano

Próbowałeś reinstalowac mc? Po odpaleniu minecraft kiedy ci znowu zacznie się zacinac odpal menadżer zadań i sprawdź obciążenie procesora i ilość używanego ramu

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Zrobiłem reinstala i właśnie testuje

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...