Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lowe czy Type 59

lelek0666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typkiem więcej zarobisz, jest przyjemniejszy, mobilniejszy, ma świetną wieże, ale nie jest dostępny do kupienia w grze, więc jeśli go nie wygrasz w jakimś konkursie to nie ujrzysz go w swoim garażu.

Lew ma słaby pancerz, wieża również tragiczna, wszystko w nią wchodzi, lufka snajperska, lecz o niskim DPS. Do tego jest to najdroższy czołg premium, a dla mnie i najgorszy.

Opublikowano

type jest dość  szybki ma dobry pancerz a lowe jest miękki ale dobry ja bym wybrał type 

8899514274895581022001.png" alt="8899514274895581022001.png">

Opublikowano

type jest dość  szybki ma dobry pancerz a lowe jest miękki ale dobry ja bym wybrał type 

Ale co tu wybierać? Typka nie można już w żaden sposób kupić, nie wiem o co chodzi w tym pytaniu.

Top: Jak chcesz op zarabiaczkę weź jagodę 8.8, a jak masz oba czołgi i nie wiesz czym zarabiać wybierz typa.

Opublikowano

Type 59 niestety nie kupisz już jedynie tylko poprzez konkursy - słowa WG.

Lowe jest teraz na pewno lepszy niż T34, bo T34 ma już  same działo, a Lowe pancerz dingający, odbijającą wieże.

Ja bym Ci mógł polecić IS'a-6, ale jeżeli Ci nie wystarczy 175 penetracji to rezygnuj.

Ewentualnie mogę Ci polecić Jadzie 8.8, bo najwięcej zarabia.

Opublikowano

Typkiem więcej zarobisz, jest przyjemniejszy, mobilniejszy, ma świetną wieże, ale nie jest dostępny do kupienia w grze, więc jeśli go nie wygrasz w jakimś konkursie to nie ujrzysz go w swoim garażu.

Lew ma słaby pancerz, wieża również tragiczna, wszystko w nią wchodzi, lufka snajperska, lecz o niskim DPS. Do tego jest to najdroższy czołg premium, a dla mnie i najgorszy.

Hejty na Loewe - czo.

Dobra lufa, fajna wieża (te kąty), fajny kadłub (przód skątowany sporo odbija i te 100mm na boku do sidecrapu), bardzo dobre wsparcie.

Type 59 - nawet go nie kupisz, więc co to za pytanie?

Opublikowano

wiem ze go nie kupie ale mogę odzyskać bo kiedyś sprzedałem 

To odzyskuj, bo warto. Jest to przed najlepszy czołg do zarobku.

Opublikowano

W ogóle WTF sprzedawanie czołgu premium T8?

Odzyskuj, o ile już wcześniej nie odzyskałeś innego czołgu.

Np po 2k bitew na czołgu premium jak ktos już nie da rady na niego patrzeć to sprzedaje ale autor chyba nawet nie ma 3k bitew skoro sprzedął legendarnego typa 59.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

jak go sprzedales to odzyskaj poniewaz jest to czolg unikalny , jak donatujesz to lowe mozesz kupic zawsze . 

co do samego porownania sa to dwa rozne czolgi , wiec kwestia gustu i stylu gry . Osobiscie na 8 tierach lubie strzelac w jedno i drugie , najwieksze wady to to ze  lowe sie pali , a type wybucha 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

mam prawie 12k bitew i ponad 600 bitew na typku a sprzedałem go bo po pewnym czasie zaczął mnie wkurwiać . 

Wiecie może ile trzeba czekać mniej więcej na przywrócenie czołgu bo wysłałem zgłoszenie ponad tydzień temu i zero odzewu

1339945329-U405764.png
Opublikowano

mam prawie 12k bitew i ponad 600 bitew na typku a sprzedałem go bo po pewnym czasie zaczął mnie wkurwiać . 

Wiecie może ile trzeba czekać mniej więcej na przywrócenie czołgu bo wysłałem zgłoszenie ponad tydzień temu i zero odzewu

Jeżeli już jeden czołg odzyskałeś (premium) to typka nie dostaniesz. 

Napisz byle co to odpowiedzą.

Opublikowano

Musisz posiadać kredyty, które zostaną Ci odebrane, oraz miejsce w garażu. Gdy tego nie posiadasz, mogą nie odpisać.

Opublikowano

tak wiem mam kredyty i miejsce w garażu

i nie odzyskiwałem żadnych czołgów wczesniej

W takim razie musisz poczekać.

Jeżeli Ci do tej pory nie odpisali to zrób nowy bilet.

Tylko pamiętaj, że tam musisz później odpowiedzieć chyba na jedno pytanie.

Opublikowano

Witaj lelekBOT,

Dziękujemy za kontakt z supportem World of Tanks!

Chciałbym Ciebie poinformować, że dosłownie przed chwilą zaparkowałem nowiutkiego Type 59 na jednym z wolnych miejsc w Twoim garażu. Ponieważ pojazd ma zbiornik zalany do pełna musiałem pobrać od Twoich mechaników 1 500 000 kredytów - ależ to paliwo jest drogie ... Pozostaje Ci jeszcze tylko ładnie go pomalować, załadować amunicję i możesz ruszać do boju! :)

1339945329-U405764.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...