Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najłatwiej o eq?

Xzbityt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar zagrać w metina.pl zupełnie od zera ninją daggerem i nie wiem na którym z serwerów zagrać oprócz TBD, gdzie najłatwiej zarobić i gdzie jest najtańsze eq dla ninji

1.Nazwa Serwera (np Samos)

2.Ile Jest Warte Ku Aura Miecza,Silne Ciało I Zasadzka

3.Za ile dostanę Zbroję Dla Ninji od 18lvla +9 z bonem do pż

4.Ile kosztują Koziki sr +20%

5.Ile Kosztuje Medal Konny

6.Ile Kosztuje Małż

6.Ile Warta Jest Biżuteria Z Bonem Do Pż

To Wszystko Myślę Że Mi Wystarczy By Podjąć Decyzję.

Ps. Proszę Nie Pisać Żebym Sobie Wszedł I Sprawdził.

Opublikowano

Tak naprawde najlatwiej bedzie Ci zarobic wlasnie na TBD, dlaczego ?

Dlatego, ze wszystko jest tanie ( czasowo ) na allegro nie ma yang na ten server. Wszystkie pozostale servery maja oferty na allegro w postaci yang. Na TBD bedziesz dropic 2 dni a na innych serverach by dorobic sie tego samego bedziesz musial dropic 4 dni

1386175744-U112610.png
Opublikowano

gram na TBD ;-) lecz chcę zacząć od nowa na którymś ze starych serwerów

Ale po co ? Za kilka miesięcy będzie tam pustka lub będą biegać same wysokie lvl. Potem będziesz żałować.

Opublikowano

Moim zdaniem to TBD:) Nie ma jeszcze kasy na allegro ani eq :] Jak ci się znudzi zarobisz trochę i przeniesiesz postać na inny seerwer ;_;

Opublikowano

TBD, wszystko jest jeszcze nowe i jest szansa się chociażby wybić w łatwiejszy sposób, niż na pozostałych serwerach. Ja jakbym grał to bym zaczął na TBD, chociaż na Negrosie mam ładny dobytek do rozpoczęcia gry. Najważniejsze jest to, że na tym nowym serwerze nie ma jeszcze yang'ów na Allegro - pewnie się pojawią ale póki co nie ma. Zgaduję, że sporo osób przeniesie się na ten serwer, będzie zaludniony czyli będzie z kim grać. 

Opublikowano

gram na TBD ;-) lecz chcę zacząć od nowa na którymś ze starych serwerów

Wiesz jakie ceny sa na innych serverach ? Kosmiczne

Na TBD mozesz przynajmniej za kase z samego dropu cos kupic a nie, ze musisz siedziec tydzien na dropie :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ale mnie nie obchodzi jak jest na TBD i że tam łatwiej zadałem pytanie więc albo na nie odpowiadacie albo nie udzielacie się wogóle i nie spamujecie mi tutaj :-)

Opublikowano

Zapraszam.

http://www.mpcforum.pl/topic/585724-nie-wiesz-gdzie-grac-szukasz-serwera-zapytaj-tutaj/page-644

I polecam.

A co do wycen, to załóż odpowiednie tematy z generatorem.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...