Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, dobrałeś muzykę, która według mnie nie nawiązuję w ogóle do tej gry. Jest to gra wojenna (ciężka) i gatunek muzyki powinien być podobny.

Jednak we wszystkim trzeba szukać plusów i również tutaj, mimo muzyki dopasowałeś ją bardzo dobrze do obrazku, za co gratulację :) 

Ogólnie mi się podoba.

Życzę powodzenia w nagrywaniu, pozdrawiam. 

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, dobrałeś muzykę, która według mnie nie nawiązuję w ogóle do tej gry. Jest to gra wojenna (ciężka) i gatunek muzyki powinien być podobny.

Jednak we wszystkim trzeba szukać plusów i również tutaj, mimo muzyki dopasowałeś ją bardzo dobrze do obrazku, za co gratulację :)

Ogólnie mi się podoba.

Życzę powodzenia w nagrywaniu, pozdrawiam. 

Zgodzę się. Muzyka w ogóle nie nawiązuje do tej wspaniałej gry. Powinno być coś typu tego, co występuje w bitwach. Do tego obraz - Wycinki z różnych intr/gameplayów + to co samemu robiłeś wygląda tragicznie (Chodzi mi o napisy). Całość jest nieprofesjonalna. 

Do tego chciałbym zobaczyć Twoje staty, bo jeśli masz staty poniżej 1500WN8 nawet nie bierz się za nagrywanie WoT'a, bo nikt nie będzie oglądał lamiącego pomidora. Większość osób, w tym ja oglądają Hallacka, Faje, Multiego, aby nauczyć się grać.

Opublikowano

Jest to moje pierwsze intro w życiu. Dzięki wielkie za opinię. Muzykę dodałem jak już wspomniałem eksperymentalnie. Nie biorę się za nagrywanie Wot'a, po prostu zrobiłem intro. Co do napisów, sądzę że zrobienie ich innaczej zniszczyło by lekko klimat tego intra. Liczę na jak najwięcej komentarzy i nie pogardził bym nawet linkiem do jakiegoś innego intra, które wy uwarzacie za bardzo dobre. będzie mi sie dzięki temu łatwiej pracowało przy następnych produkcjach.

Opublikowano

Bardzi fajne. Wydaje mi się zę taka muzyka pasuje lepiej, Mordor z czołgami może sprawiać dla psychopatów radość! I ta muzyka włąśnie taka jest. Jak dla mnie BIG + !

Opublikowano

Muzyka jak z jakiegoś baletu, kompletnie mi się nie podoba :(

Ten znaczek IGN z prawej na dole przeszkadza, znacznie :(

Czarne tło jest przez 1-2 sek przy przejściach, daje to efekt "ruchomego pokazu slajdów" ~Skew logic 2014

Ogólnie nie bierz tego do siebie bo jestem perfekcjonistą, mówię co ja bym poprawił :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...