Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Jak wpisać kod bonusowy?

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy se tylko chcie posty nabić. Kto jest takim debilem żeby nirwiedzieć jak wpisać kod bonusowy.Dotego fajnie przepusane ze strony t tuta wg

Pewna osoba miała problem z wpisaniem takowego kodu, a że takiego poradnika na mpc nie ma, co on szkodzi?

Po 2, mi to na plagiat nie wygląda:

http://worldoftanks.eu/pl/content/guide/general/how-use-your-promo-code/

Zupełnie inaczej Faqir ma.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mi nie pomogło nadal nie mogę wpisać kodu bonusowego startowego. :( pisze że jest nieprawidłowy a w twoim innym poście było napisane że jest kilko razowego użytku. :D

Opublikowano

Mi nie pomogło nadal nie mogę wpisać kodu bonusowego startowego. :( pisze że jest nieprawidłowy a w twoim innym poście było napisane że jest kilko razowego użytku. :D

Ale kod zaproszeniowy wpisuje się przy rejestracji a nie jako kod bonusowy -,-

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

znalazłem kody zaproszeniowe trzeba sprawdzic

NAX4K-BTT2U-NA75Y-T7R9S 
NAX4S-4DG5V-M9WUB-K6CWY 
NAX4A-SZR6U-KYTUW-U6VHT 
NAX4F-5CVTW-2K97A-FTGAR 
NAX4S-33FW4-FFWT4-W4DRZ

NAX4Z-P5MZR-VDCB3-H2UHA 

NAX4Z-7M4EV-UXKE3-B6KC2 
NAX4N-5GWUC-8UUEZ-EZ9GX 
NAX4N-XAEMM-ECWFV-YVRFD 
NAX4V-7DDP3-ZT2US-DPEE3

Opublikowano

Hahahha xD Dobry poradnik nie no + leci xD

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Ja nawet jako nowy gracz to ogarnąłem więc wydaje mi się to nie potrzebne lecz znając życie znajdzie się ktoś taki, który znajdzie w tym problem.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Jak wpisać kod bonusowy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...