Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Teski.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na oficjalnej stronie HeroesGo (gra, której wydawcą jest ESTGames) możemy przeczytać dosyć ciekawą informacje. Póki co, ESTSoft niechętnie dzielił się z nami informacjami odnośnie Cabal II.

Wersja PL

Witajcie poszukiwacze przygód HeroesGo!
Z wielkim żalem musimy poinformować, że ostatnia podróż gry HeroesGo nadejdzie 7 Maja 2014 roku. ESTsoft Inc. zamknie HeroesGo i skoncentruje swoją energię w nadchodzący tytuł "Cabal 2". Cabal 2 zreorganizuje rynek gier MMORPG i zapewni graczom z 'Triple A' (?) doświadczenie, które łączy najlepsze elementy nowoczesnych dni gier MMORPG. Wraz z 'Cabal 2' nasze zaangażowanie w pierwszą cześć Cabala nie zmieni się. Jesteśmy oddani, aby zapewnić najlepszy support jaki możemy dla wszystkich naszych tytułów i będziemy to kontynuować w przyszłości.

Wybaczcie za to tłumaczenie. Na szybko, ale myślę, że w miarę zrozumiale wszystko ;D

Wersja ANG

Greetings HeroesGo Adventurers,
It is with great regret that we have to announce that the HeroesGo MMORPG will be having its last adventure comeMay 7, 2014. In a realignment of company focus and drive, ESTsoft Inc. will be shutting down the HeroesGo MMO and focusing its energy in our upcoming title “CABAL 2”. CABAL 2 will revamp the MMORPG market and will provide players with a ‘Triple A’ experience that combines the best elements of modern day MMORPGS and along with ‘CABAL 2’, our commitment to the original CABAL has remained unchanged. We’re devoted in providing the best support we can for all our titles and will continue to do so in the future.

Źródło: 
http://heroesgo.estgames.com/News/Content/483?pageNum=1

Kiedy premiera? To nadal pozostaje w tajemnicy. Miejmy nadzieję że ESTsoft weźmie się do roboty i jeszcze w tym roku wystartuje chociaż beta :)

Opublikowano

No, no, no :) Brzmi to dobrze. Oby to faktycznie było "triple A experience". Mam nadzieję, że nadążą za dynamiką zmian w świecie gier MMO i podadzą nam coś ciekawego, bo przecież Cabal 2 w Azji trochę czasu funkcjonuje i nie jest już jakąś super nowością... Ciekawe czy europejska wersja będzie w jakiś sposób zmodyfikowana. Fajnie by było dostać nowe MMO na wakacje, ale na takie cuda nie liczę :P

#don't care

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czy to jakiś joke czy coś ale... Przypomniawszy sb o cabalu II wrzuciłam hasło do google i sru... "https://www.youtube.com/watch?v=trS5TTg7OGM"
A tam spotkałam się z linkiem "http://cabal2download.com/" Niestety jak zawsze wpier**lili jakieś gunwo i wrzucili przesrane formularze, które i tak nie działają... więc nwm, ale ludzie piszą, że działa... ech... tyle czekania, już wole sb w Tere pograć T^T

Opublikowano

Za długo to trwa. Cabal 2 już staje się zapomnianym tytułem przez przekładanie premiery w EU. Gra mogła być hitem 2013 roku, a nie 2015...

Lenovo Y50-70

CPU: Intel® Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz

GPU: GeForce GTX 960M 4GB

RAM: 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...