Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 200zł

WSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam słuchawek do 200zł z mikrofonem, przeznaczenie to głównie gry. Nie wiem, czy to coś zmienia ale najwięcej gram w lola. Słuchawki muszą być wygodne przy dłuższym użytkowaniu (4-5h) i być dobre w stosunku jakość/cena. Miałem creativy fatal1ty i niestety kabel sie tak poskręcał, że 1 słuchawka przestała grać :( + były one nie wygodne po dłuższym użytkowaniu, ale tak ogółem to były rewelacyjne!

Myslałem nad tymi : 

http://pl.creative.com/p/headphones-headsets/sound-blaster-tactic3d-rage-usb
Opublikowano
ale tak ogółem to były rewelacyjne!

Uwierz, gdybyś usłyszał porządne słuchawki za 100 czy nawet 50 zł zmieniłbyś zdanie. 

Nie dostaniesz dobrych słuchawek z mikrofonem w niskiej cenie, jedyne naprawdę udane to trudno dostępne Superlux HMC631.

W cenie którą podałeś dostaniesz Superlux HD681 EVO lub Creative Aurvana Live(jak dla mnie zbyt basowe i zmulone, choć i tak znacznie lepsze niż fatal1ty) ewentualnie cudowne Shure SRH240 po dołożeniu + mikro Zalman Mic1 lub Trust Starzz, 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...